U BEOGRADU NAJAVLJENO OTVARANJE NAJPRESTIŽNIJE ŠKOLE ZA HOTELIJERSTVO I UGOSTITELJSTVO NA SVETU!

Beograd, 4. februar 2021. godine – Danas je u Beogradu, u hotelu Mona Plaza na Dorćolu, prvi put medijima uživo predstavljen program ohma by winsedswiss, obrazovne Akademije za menadžment u hotelijerstvu i ugostiteljstvu. Prva akademija ove vrste u Srbiji, u martu otvara svoja vrata polaznicima, u prostorijama Mona Plaza hotela, gde je održana današnja prezentacija.

winsedswiss, svetski institut za obrazovanje u uslužnim delatnostima sa sedištem u Švajcarskoj, kroz ohma akademiju po prvi put u Srbiju donosi tradicionalni švajcarski model obrazovanja, pod licencom VET by EHL programa najprestižnije obrazovne institucije za hotelijerstvo i ugostiteljstvo na svetu – École hôtelière de Lausanne (EHL).

Na neformalnom druženju za predstavnike medija, predstavljen je dualni model obrazovanja koji će se primenjivati u ohma akademiji. Fokus razgovora sa gostima bio je posvećen važnosti kvalitetnih i stručnih kadrova u sektoru hotelijerstva i ugostiteljstva, posebno u trenutku kada se isti suočava sa izazovima koje postavlja globalna kriza pandemije.

Talk-show tip diskusije koji je obeležio današnji događaj dotakao se nekih od tema koje su bitne za ovu granu industrije i sve one koje u njoj žele da izgrade svoju karijeru. Pored specifičnih znanja i obuka koje nudi ova škola, razgovaralo se i o važnosti kvalitetnog i adekvatnog obrazovanja, ne samo u tržišnoj borbi za stabilna radna mesta, već i u održivom oporavku ugostiteljskog sektora.

ohma u Srbiju donosi eksluzivni model dualnog obrazovanja u saradnji sa École hôtelière de Lausanne kroz program VET by EHL. Sistem obrazovanja na akademiji zasnovan je na savršenom balansu teorije i prakse. Model obuke omogućava polaznicima da istovremeno steknu, razviju i unaprede svoja znanja i veštine u skladu sa najvišim globalnim standardima u ovoj industriji. Našu snagu predstavljaju i partnerstva sa hotelskim i ugostiteljskim kompanijama u Srbiji i regionu koje tokom programa stručne prakse omogućavaju pristup sticanju znanja u realnom radnom okruženju.

Na ovaj način polaznici dobijaju transverzalno znanje o radu svih hotelskih operativnih odeljenja bez obzira na kom su programu obuke, što za njih predstavlja komparativnu prednost na tržištu. U saradnji sa strateškim partnerima Hotelom Mona Plaza i Metro Horeca centrom kreirali smo moderno i stimulativno radno okruženje za primenu savremenih edukativnih metoda. Našim diplomcima, zahvaljući prepoznatljivom kvalitetu obuke i vrednosti  VET by EHL  diplome, po završetku programa otvaraju se vrata svetske hotelijerske industrije“, istakao je Uroš Urošević, CEO kompanije winsedswiss u Srbiji.

Uroš Urošević, CEO, U Beogradu najavljeno otvaranje najprestižnije škole za hotelijerstvo i ugostiteljstvo na svetu - ohma by winsedswiss
Uroš Urošević, CEO, U Beogradu najavljeno otvaranje najprestižnije škole za hotelijerstvo i ugostiteljstvo na svetu – ohma by winsedswiss

Polaznici na raspolaganju imaju četiri različita studijska programa – Culinary, Room division, Hotel administration i Food & Beverage Services nakon kojih će steći međunarodno priznate VET by EHL diplome iz programa za koji se odluče prilikom prijavljivanja. Programi su podeljeni na tri nivoa – Foundation>Intermediate>Advanced i svaki od njih se pohađa 6 meseci. Po završetku 18 meseci intenzivne teorijske i praktične obuke svi oni koji su uspešno završili neki od ovih programa imaće  potrebne kompetencije za zauzimanje stručnih pozicija u oblasti ugostiteljstva, ne samo u Srbiji već bilo gde u svetu.

Po završetku VET by EHL programa naš mentorski pristup se nastavlja kroz njihov karijerni razvoj. Mi predstavljamo čvrst most koji spaja potrebe individualaca i onih poslodavaca koji vape za kvalifikovanim osobljem neophodnim za postizanjem uspeha. Naš cilj je da ne samo obučimo, već i spojimo vrhunske hotele sa visoko kvalifikovanim i iskusnim kadrom.

Izvor: saopštenje za medije ohma by winsedswiss Serbia

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

U BEOGRADU NAJAVLJENO OTVARANJE NAJPRESTIŽNIJE ŠKOLE ZA HOTELIJERSTVO I UGOSTITELJSTVO NA SVETU!

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.