U Beogradu prvi Dan italijanskog dizajna u svetu 02.03.2017.
U Beogradu prvi Dan italijanskog dizajna u svetu 02.03.2017.

Okrugli sto “#Individua #Tehnologija #Društvo” otvoriće u Beogradu (Mikser House) prvi po redu Dan italijanskog dizajna koji će se 2. marta održati u 100 gradova sveta. Tokom celog dana 2. marta šoping centar Ušće pretvoriće se u italijanski trg (Piazza Italia) i dati priliku Beograđanima da  uživaju u najpoznatijim italijanskim brendovima i dizajnu iz oblasti proizvodnje nameštaja, gastronomije i automobilske industrije.

U organizaciji Ambasade Italije i Italijanskog instituta za kulturu, okrugli sto će se održati u 18.00 časova u Mikser Hausu, mestu koje u srpskoj prestonici predstavlja simbol za razvoj novih kreativnih talenata. Ambasador Italije Đuzepe Manco otvoriće događaj, na kome će učestvovati italijanski arhitekta Nikola di Batista, direktor časopisa Domus, koji će se baviti temom odnosa između individue, mesta stanovanja i društva zajedno sa ostalim govornicima: arhitekta Vladimir Lojanica, modna kreatorka Dragana Ognjenović, industrijski dizajner Marko Luković i arhitekta Zoran Đukanović u ulozi moderatora.

U Ušću će posetioci italijanskog trga od 10-22h moći da se upoznaju sa izuzetnostima italijanskog dizajna. Od 20.00 časova predviđen je zabavno-muzički program „Volare na tri načina“ koji će najaviti ambasador Italije Đuzepe Manco i predstaviti hor Dečjeg kulturnog centra Beograd, pijanistkinju i pevačicu Natašu Račić i sopran Tijanu Đuričić. Inicijativi u Beogradu su se priključili brendovi FCA, Piaggio, Natuzzi, Chicco, Monini, Rio Mare, PensareCasa, IDP – Industria Divani e Poltrone, Atlas.

Saopštenje: Vanja Kovačev

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!