Ukusi Francuske/Goût de France 2017 treće izdanje
Ukusi Francuske/Goût de France 2017 treće izdanje

Beograd, 10.03.2017. Na konferenciji za novinare danas je predstavljeno treće izdanje projekta Ukusi Francuske/Goût De France.

Predstavljeno je i 17 restorana, 14 iz Beograda i 3 iz Novog Sada, koji će učestvovati u ovom tradicionalnom prolećnom susretu ljubitelja francuske gastronomije u svetu koji okuplja više od 2.000 restorana i šefova na svih pet kontinenata.

Francuski meniji, koje je odobrio specijalan žiri sastavljen od najvećih svetskih kuvara, poslužiće vam 21. marta 2017. beogradski restorani Casa Nova, Enso, Franš, Homa, hotel Moskva, Kalemegdanska terasa, Klub književnika, Madera, Na ćošku, Oxalis, Splav Play, The Square, Voulez-vous i Žabar, kao i novosadski Kafemat 021, Scarpetta i Zak.

Posle konferencije za štampu, sledila je degustacija uzoraka francuskog menija navedenih restorana, kao i degustacija francuskih proizvoda koji su dostupni na srpskom tržištu zahvaljujući naporima proizvođača i distributera Delice, Lactalis, Mlekoprodukt/Savencia i Petite cantine.

Ukusi Francuske/Goût de France 2017 treće izdanje
Ukusi Francuske/Goût de France 2017 treće izdanje

Treće izdanje međunarodne manifestacije, Goût de France / Good France, okupiće 21. marta 2017, više od 2.000 majstora kulinarstva na 5 kontinenata, u slavu francuske gastronomije.

Ovaj poseban događaj istovremenog priređivanja večere sa francuskim menijem na svih 5 kontinenata odaće počast izuzetnosti francuske kuhinje, njenoj sposobnosti inovacije kao i vrednostima koje sadrži, a to su prijateljstvo, uživanje u ukusnoj hrani i dobrom društvu, poštovanje zdravlja naših savremenika i naše planete.

goodfrance.com

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!