Tradicionalni recepti – tema za 2017. godinu - Recepti i Kuvar online
Tradicionalni recepti – tema za 2017. godinu - Recepti i Kuvar online

Od 01.01.2017.g. do 31.12.2017. tradicionalni recepti domaće kuhinje će biti stalna tema za sve saradnike koji žele da pošalju svoj recept.

Pročitajte Uslovi korišćenja sadržaja na www.recepti-kuvar.rs.

Recepte mogu da šalju samo registrovani saradnici preko forme Dodaj recept. Tokom cele godine tim saradnika će kontinuirano ocenjivati poslate tradicionalne recepte, a prednost će imati oni recepti koji su iz starih porodičnih kuvara, sa pričom o tome kako su nastali, kako su postali deo porodične tradicije, sa starim fotografijama, itd. 10 najbolje ocenjenih recepata će biti uvršćeni u knjigu Tradicionalni domaći recepti srpske kuhinje, koja će biti izdata početkom 2018. godine.

Svi saradnici portala Recepti i Kuvar online, koji žele da učestvuju na ovom konkursu, dužni su da se pridržavaju Uslova korišćenja portala, koje su prihvatili registracijom na portalu, kao i Pravila i uslova konkursa (dole, niže u tekstu).

Pravila i uslovi konkursa Tradicionalni recept domaće kuhinje – Recepti i Kuvar online

Molimo Vas da pročitate pravila konkursa koja su navedena u nastavku teksta i koja automatski prihvatate registracijom na portalu Recepti i Kuvar online i učestvovanjem u ovom konkursu (u daljem tekstu “Pravila”).

Učestvovanjem u konkursu prihvatate navedena pravila kao i to da će Vaša prijava i privatni podaci sadržani u registraciji (registrovanom korisničkom nalogu na portalu Recepti i Kuvar online) koje navedete prilikom prijavljivanja za konkurs biti na raspolaganju kompaniji Linkom-PC doo, Novi Beograd, Omladinskih brigada 83/51, Republika Srbija, (u daljem tekstu “Organizator”) koji iste slobodno može da koristi za potrebe svog oglašavanja.

PRAVILA

Konkurs je otvoren za sva fizička lica koja imaju najmanje 18 godina, i koja se pravilno registruju za učešće na konkursu.

PRAVILA ZA PRIJAVLJIVANJE

 • Svaki registrovani korisnik ima pravo da pošalje neograničen broj recepata.
 • Kao uslov za učešće na konkursu, korisnik je saglasan da: Organizatoru konkursa garantuje i na njega prenosi sva prava za kopiranje, reprodukciju, distribuciju, objavljivanje ili bilo koju drugu upotrebu (bez ograničenja) predatih poruka (recepata) uključujući podatke ostavljene prilikom registracije naloga na sajtu.
 • Organizator je slobodan da koristi poruku (recept) u bilo kojim medijima.

USLOVI ZA UČEŠĆE

Da biste učestvovali u konkursu, Vaš recept možete poslati na sledeći način:

 • registracijom na portalu Recepti i Kuvar onlie i slanjem maila na mail adresu info[at]recepti-kuvar.rs sa neophodnim podacima za registraciju naloga (potvrda registracije). Neophodni podaci za potpunu prijavu su: Ime i prezime, Adresa, Mesto stanovanja, Kontakt telefon, opciono Vaša fotografija maksimalne veličine do 2MB)
 • popunjavanjem formulara za slanje recepta, u kome je OBAVEZNO da se popuni: Naziv jela, Potrebne namirnice i količina, Za broj osoba, Vreme pripreme, Način pripreme, Serviranje, Fotografija gotovog jela (jedna ili više fotografija veličine do 2MB). Obavezno navesti da je u pitanju tradicionalni recept.
 • ORGANIZATOR ima apsolutno pravo da isključi iz ocenjivanja SVE recepte koje ne ispunjavaju prethodne uslove (nepotpuna prijava, nepotpun ili nepravilan unos podataka za recept)

Napomena:

 • Svaka poruka (recept) mora da bude podobna za javno objavljivanje, ne sme sadržati podrugljivo izražavanje, korišćenje vulgarnih reči ili druge neprimerene reči, ne sme da sadrži klevetu ili uvredu (uključujući reči za koje se u široj javnosti zna da su uvredljive za pojedinca određene rasne, etičke, religijske pripadnosti, seksualne orijentacije i socio-ekonomske grupe), ne sme da sadrži pretnje  ka nekoj osobi, biznisu, grupi i svetskom  miru, ne sme da narušava privatnost i druga ljudska i prava poslovnih i drugih entiteta, ne sme sadržati trgovačke nazive, nazive brendova i ostale pojmove zaštićene autorskim pravima. U suprotnom, doći će do diskvalifikacije prijavljenog učesnika i takva poruka (recept) neće biti objavljena.

ROK TRAJANJA KONKURSA

 • Ukoliko ste se pravilno registrovali, na način određen ovim pravilima, možete poslati svoj recept za učestvovanje na konkursu u do 31.12.2017. godine.

DODATNE INFORMACIJE

 • Za jednom postavljenu poruku (recept) nemate mogućnost izmene.
 • Organizator konkursa može po sopstvenom nahođenju ukloniti, obrisati ili diskvalifikovati Vaš recept ako smatra da je neprikladan ili nezadovoljavajući u skladu sa pravilima konkursa.
 • Osoba koja pošalje recept smatraće se učesnikom.
 • Ako se grupa pojedinaca odluči da učestvuje na konkursu zajedno, onda ona mora da izabere osobu koja će da je predstavlja tokom konkursa, koja će da prihvati pravila učestvovanja.

Niste ograničeni brojem recepata koje možete da pošaljete.

IZBOR NAJBOLJIH RECEPATA

 • 10 najbolje rangiranih recepata bira ocenjivanjem žiri koji formira Organizator
 • Svi izabrani učesnici biće obavešteni preko kontakta koji su ostavili prilikom registracije, najkasnije 30 dana po okončanju perioda konkursa.

OSTALE INFORMACIJE

Organizator konkursa ima isključivo pravo da odlučuje o svim pitanjima i sporovima koji nastanu u vezi sa ovim konkursom, sve odluke organizatora konkursa su konačne i obavezujuće za učesnike konkursa.

 • Učestvujući u konkursu, učesnici se slažu da će poštovati pravila koja su konačna i obavezujuća. Ako se konkurs ne odvija po planu zbog tehničkih problema na softverskom sistemu kao što su kompjuterski virusi, hakersko delovanje, pad sistema i slično, Organizator konkursa zadržava pravo da okonča, promeni ili odloži konkurse, bez bilo kakvih materijalnih ili drugih obaveza po tom osnovu prema učesnicima konkursa.
 • Organizator konkursa zadržava pravo da diskvalifikuje svakog pojedinca koji:
  • pokušava da ugrozi proces izbora pobednika kod Organizatora konkursa,
  • krši pravila konkursa, pravila korišćenja Organizatora konkursa.
 • Svi eventualni sporovi će biti rešavani isključivo pred sudom koji je mesno nadležan po sedištu Organizatora konkursa (nadležni sud u Beogradu).
 • Organizator konkursa nije odgovoran ni za kakvu grešku u objavljivanju netačnih informacija na na portalu Recepti i Kuvar online.

Pročitajte Uslovi korišćenja sadržaja na www.recepti-kuvar.rs.

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!