Uštipci od lisnatog kelja – Jadranka Blažić

0

Uštipci od lisnatog kelja – Jadranka Blažić

Uštipci od lisnatog kelja – ovo je idealan dorucak za one koji su na hrono ishrani.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Hrono ishrana, kliknite na link: HRONO ISHRANA. Ukoliko želite da pogledate sve recepte iz kategorije Hrono ishrana, klinite na link HRONO KUHINJA RECEPTI.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Uštipci od lisnatog kelja - Jadranka Blažić | Recepti & Kuvar Online - Šta da kuvam danas?
Štampanje

Uštipci od lisnatog kelja – Jadranka Blažić

Uštipci od lisnatog kelja - ovo je idealan dorucak za one koji su na hrono ishrani.
Vreme pripreme 10 minutes
Termicka obrada 15 minutes
Ukupno vreme 25 minutes
Broj osoba 2 osobe

Sastojci

  • 4 lista lisnatog kelja
  • 3 jaja
  • 2 kasike brasna od leblebije
  • 1 kasika speltinog brasna
  • 50 ml badem mleka
  • so
  • biber
  • zacini
  • 1/2 prašak za pecivo

Uputstvo za pripremu

  1. Listove lisnatog kelja skinuti sa korena i skroz sitno iseckati ili u veliki blender izblendati. Ubaciti ostale sastojke i sve smesati.
  2. Od zacina sam stavila crni i beli luk u prahu i suseni vlasac seckani.
  3. Ovo moze fino da se pece u tiganju na malo ulja, ali ja sam pekla na elektricnom grilu jer nisam zelela da upotrebim masnocu.
  4. Vrlo je lepog i neobicnog ukusa.
  5. Meni se savrseno slagalo sa kefirom.

Beleške

Umesto brasna od leblebije i speltinog, mozete slobodno sa brasnom koje volite. Moze i obicno mleko ili voda, umesto bademovog mleka.

Preporučujemo Članci ovog autora

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.