Uštipci od lisnatog kelja – Jadranka Blažić

Uštipci od lisnatog kelja – Jadranka Blažić

Uštipci od lisnatog kelja – ovo je idealan dorucak za one koji su na hrono ishrani.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Hrono ishrana, kliknite na link: HRONO ISHRANA. Ukoliko želite da pogledate sve recepte iz kategorije Hrono ishrana, klinite na link HRONO KUHINJA RECEPTI.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Uštipci od lisnatog kelja – Jadranka Blažić

Uštipci od lisnatog kelja – ovo je idealan dorucak za one koji su na hrono ishrani.

  • 4 lista lisnatog kelja
  • 3 jaja
  • 2 kasike brasna od leblebije
  • 1 kasika speltinog brasna
  • 50 ml badem mleka
  • so
  • biber
  • zacini
  • 1/2 prašak za pecivo
  1. Listove lisnatog kelja skinuti sa korena i skroz sitno iseckati ili u veliki blender izblendati. Ubaciti ostale sastojke i sve smesati.
  2. Od zacina sam stavila crni i beli luk u prahu i suseni vlasac seckani.
  3. Ovo moze fino da se pece u tiganju na malo ulja, ali ja sam pekla na elektricnom grilu jer nisam zelela da upotrebim masnocu.
  4. Vrlo je lepog i neobicnog ukusa.
  5. Meni se savrseno slagalo sa kefirom.
Umesto brasna od leblebije i speltinog, mozete slobodno sa brasnom koje volite. Moze i obicno mleko ili voda, umesto bademovog mleka.

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Uštipci od lisnatog kelja – Jadranka Blažić

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.