Ušuškana Šeherezada – Suzana Mitić

0
410
Ušuškana Šeherezada - Suzana Mitić - Recepti i Kuvar online
Ušuškana Šeherezada - Suzana Mitić - Recepti i Kuvar online

Ušuškana Šeherezadakolač koji se topi u ustima, dvobojni keks i džem daju savršenu teksturu kolača i predivan ukus.

Ušuškana Šeherezada - Suzana Mitić - Recepti i Kuvar online
Ušuškana Šeherezada – Suzana Mitić – Recepti i Kuvar online

Ušuškana Šeherezada – Suzana Mitić – Recepti i Kuvar online

Ušuškana Šeherezada – kolač koji se topi u ustima, dvobojni keks i džem daju savršenu teksturu kolača i predivan ukus.

  1. U odgovarajucoj posudi staviti secer i vodu i pustite da provri.Smanjite temperaturu i dodajte margarin,vanilin secer i cokoladu.Na laganoj vatri mesati dok se ne sjedine sastojci.Skloniti sa sporeta i dodati mleveni keks.Promesati i pustiti da se ​prohladi.Na malu oblandu naneti pola mlakog fila,premazati dzemom od sljiva,poredjati Seherezada keks,preko keksa dzem,pa druga polovina fila,pa drugi list oblande.Staviti neki tezi predmet preko oblande i pustiti da se dobro rashladi.
  2. Seci na snite.
  3. Uzivati u predivnom kolacu.
  4. Prijatno.
Za ovu priliku ja sam meru uvećala dva puta i dobila željenu količinu predivnih kolača koji se tope u ustima. Dekotarivni su, lako se seku i ekonomični su.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!