BLOGOMANIJA, VIDIMO SE - Vaše Fashion & Beauty leto uskoro počinje - Recepti i Kuvar online
BLOGOMANIJA, VIDIMO SE - Vaše Fashion & Beauty leto uskoro počinje - Recepti i Kuvar online

Treća regionalna Blogomanija, koja se održava u hotelu Habakuk na Mariborskom Pohorju od 8. do 12. juna, okuplja velika imena digitala, mode i lepote celog regiona!

Prvog dana konferencije 8. 06. predviđen je put do samog Pohorja koji je organizovao Terra Travel za sve učesnike i goste regiona po specijalnim cenama. Vaše Fashion & Beauty leto počinje već na putu gde vas očekuju mnoga iznenađenja.

YASSERSTAIN - Vaše Fashion & Beauty leto uskoro počinje - Recepti i Kuvar online
YASSERSTAIN – Vaše Fashion & Beauty leto uskoro počinje – Recepti i Kuvar online

Nakon zvaničnog otvaranja u četvrtak i keynote-a vlasnika Comtrade-a Veselina Jevrosimovića, program se niže oko vodećih imena digital, fashion i beauty scene regiona. Jutjuberi Yasserstain, Zvoganj i Kovalska, tviteraš Nichim Izazvan i osnivač Mudrolija sa Twittera Dino Tutundžić, blogerke Anastasija Đurić, Tatjana Jovanović, Maja Petrović i Branislava Antović, najpoznatija #insta devojka iz Bosne i Hercegovine Hana Hadžiavdagić Tabaković, predsednica Serbia Fashion Week-a Svetlana Horvat, online strateg Dragan Varagić, novinarka i voditeljka Irina Ivić, urednice najpraćenijih fashion&beauty medija, Lidija Ćulibrk, Ana Dodig i Spomenka Marić, samo su neki od učesnika od kojih možete čuti korisne stvari.

PARTY - Vaše Fashion & Beauty leto uskoro počinje - Recepti i Kuvar online
PARTY – Vaše Fashion & Beauty leto uskoro počinje – Recepti i Kuvar online

Popodneva su rezervisana za modne revije i žurke. U četvrtak, prisutni gosti će imati priliku da prate modnu reviju Zorane Miličić, pa odmah zatim i modne kuće LUNA, dok će fashion deo petka biti u znaku Bate Spasojevića i Snežane Dakić. Blogomanija je poznata i po odličnom provodu, a popularni domaći bend Single Ladies Tribute sve prisutne će zagrejati u subotu veče.

Najvažniji mediji regiona. Fashion & beauty kuće. Uticajni predstavnici Facebook-a, Twitter-a, Instagrama, YouTube-a i Snapchata-a. Na vama je samo da ih upoznate!

Blogomanija Fashion & Beauty je treća regionalna Blogomanija koja će se od 8. do 12. juna baviti aktuelnostima iz trenutno najperspektivnije sfere Interneta – fashion, beauty & lifestyle industrija. Održava se u Habakuku u Sloveniji, a do tada, sve detaljnije informacije možete dobiti putem sajta blogomanija.net ili preko Facebook stranice ili Twitter naloga konferencije.

BLOGOMANIJA, VIDIMO SE - Vaše Fashion & Beauty leto uskoro počinje - Recepti i Kuvar online
BLOGOMANIJA, VIDIMO SE – Vaše Fashion & Beauty leto uskoro počinje – Recepti i Kuvar online

Kako će sve to izgledati, pogledajte putem videa: https://www.youtube.com/watch?v=Fm36xLfMUwc

Saopštenje za medije: Blogomanija.net

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!