BKTV news - Video koji ostavlja bez daha: šta sve može da izdrži jedan Big Mek - Youtube print screen
BKTV news - Video koji ostavlja bez daha: šta sve može da izdrži jedan Big Mek - Youtube print screen

Ako bude smak sveta, sigurni smo da će bubašvabe preživeti. Sada se to isto može reći i za sendviče poznatog američkog lanca brze hrane.

Nakon video snimka u kojem poznati hamburger Mekdonaldsa ostaje netaknut nakon izlivanja tečnog bakra preko njega, javnost se zapitala šta zaista unosi u organizam i koliko je ova hrana svarljiva.

Ovaj “magični sos” je izliven na temperaturi od 1.085 stepeni Celzijusa. Dok vatra šiklja oko tanjira na kojem se nalazi Big Mek, meso ostaje u dobrom stanju.

PROČITAJTE: BOSANSKA PLJESKAVICA (RECEPT)

Nakon zapanjujućeg eksperimeta i rastavljanja hamburgera na delove, svi ostaju potpuno ugljenisani, ali i dalje u prvobitnom obliku. Ovaj prizor je zabrinuo ljubitelje dobrog zalogaja povodom onoga što unose u svoj digestivni rakt.

Još gori prizor nastaje kada se prelije vodom i kada ona ispari. Kad pomislite da odete sledeći put u Mekdonalds, savetujemo da prethodno pogledate ovaj video.

Izvor: BKTVnews.com

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!