Voćna salata hrono - Jadranka Blažić - Recepti i Kuvar online
Voćna salata hrono - Jadranka Blažić - Recepti i Kuvar online

Voćna salata hrono – u svako doba godine vocna salata nam prija. Jedino sto po godisnjim dobima menjamo je sastav sezonskog voca.

Voćna salata hrono - Jadranka Blažić - Recepti i Kuvar online
Voćna salata hrono – Jadranka Blažić – Recepti i Kuvar online

Ideje su nepresusne, a najlakse ih je spremiti. Kojim vocem raspolazemo, tako je i spremamo. Kod mene je to danas salata od 4 vocke uz dodatak agave sirupa i soka od limuna.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Hrono ishrana, kliknite na link: HRONO ISHRANA. Ukoliko želite da pogledate sve recepte iz kategorije Hrono ishrana, klinite na link HRONO KUHINJA RECEPTI.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Voćna salata hrono – Jadranka Blažić

vocna salata Jadranka Blazic recepti i kuvar online

Voćna salata – u svako doba godine voćna salata nam prija.

  • kumkvat
  • borovnica
  • nar
  • zmajevo voce
  • agava sirup
  • sok od limuna
  1. Od svakog voca je bila ista kolicina.
  2. Borovnice oprati, nar osistiti, zmajevo voce oljustiti i iseckati na kockice, a kumkvat oprati i pola iseci na kolutice, a pola na 1/4 kriske.
  3. Usuti sve u jednu ciniju i odozgo nacediti limuna i zaliti sa agava sirupom. Promesati sve zajedno, staviti u ciniju sa poklopcem i ostaviti u frizider da prenoci, jer tada je najlepse jer se svi mirisi i ukusu sjedine i bude fenomenalno.
  4. Pre posluzenja promesati i sipati u cinije.
Naravno mozete upotrebiti kao dodatak slag ili sladoled ili zele vocni…. Ali to vec odlazi u nove recepte