Recepti, vesti, saveti i online magazin. Svi recepti na jednom mestu

Voćna salata hrono – Jadranka Blažić

0

Voćna salata hrono – u svako doba godine vocna salata nam prija. Jedino sto po godisnjim dobima menjamo je sastav sezonskog voca.

Voćna salata hrono - Jadranka Blažić - Recepti i Kuvar online
Voćna salata hrono – Jadranka Blažić – Recepti i Kuvar online

Ideje su nepresusne, a najlakse ih je spremiti. Kojim vocem raspolazemo, tako je i spremamo. Kod mene je to danas salata od 4 vocke uz dodatak agave sirupa i soka od limuna.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Hrono ishrana, kliknite na link: HRONO ISHRANA. Ukoliko želite da pogledate sve recepte iz kategorije Hrono ishrana, klinite na link HRONO KUHINJA RECEPTI.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Voćna salata hrono - Jadranka Blažić - Recepti i Kuvar online
Štampanje

Voćna salata hrono – Jadranka Blažić

Voćna salata - u svako doba godine voćna salata nam prija.
Obrok Užina
Kuhinja Internacionalna
Vreme pripreme 20 minutes
Ukupno vreme 20 minutes
Broj osoba 4 osobe

Sastojci

  • kumkvat
  • borovnica
  • nar
  • zmajevo voce
  • agava sirup
  • sok od limuna

Uputstvo za pripremu

  1. Od svakog voca je bila ista kolicina.
  2. Borovnice oprati, nar osistiti, zmajevo voce oljustiti i iseckati na kockice, a kumkvat oprati i pola iseci na kolutice, a pola na 1/4 kriske.
  3. Usuti sve u jednu ciniju i odozgo nacediti limuna i zaliti sa agava sirupom. Promesati sve zajedno, staviti u ciniju sa poklopcem i ostaviti u frizider da prenoci, jer tada je najlepse jer se svi mirisi i ukusu sjedine i bude fenomenalno.
  4. Pre posluzenja promesati i sipati u cinije.

Beleške

Naravno mozete upotrebiti kao dodatak slag ili sladoled ili zele vocni.... Ali to vec odlazi u nove recepte

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.