Web Hosting LPC nagrađuje najbolji recept godine

23

Dobijajte najnovije informacije direktno na vaš uređaj u realnom vremenu, prijavite se odmah!

Web Hosting LPC nagrađuje najbolji recept godine sa web hostingom i jednim međunarodnim .com domenom, besplatno, u trajanju od 12 meseci.

 

Najbolji web hosting u Srbiji

 Zašto izabrati Web Hosting LPC?

Verujemo da vam, pružajući najbolju uslugu web hostinga, pomažemo da vaš sajt ima dugoročan uspeh.

Za nas, vaš uspeh – je i naš uspeh! Veoma nas raduje, kad vidimo da naši klijenti polako rastu, znajući da su naše usluge, infrastruktura, alatke i funkcije, koje nudimo, uz naš korisnički servis, pomogli i olakšali taj rast.

Naša platforma za shared web hosting je bazirana na cPanel, najboljem korisničom panelu, kao i Softaculous, 1-clik instalaciono okruženje, za brzo instaliranje i aktiviranje aplikacija, kao što su: WordPress, Joomla!… Sistem je veoma jednostavan i efikasan, i omogućava vam da pokrenete web sajt za nekoliko minuta.

U saradnji sa Web Dizajn LPC, za svaki naručeni web dizajn projekat, dobijate BESPLATAN hosting  (WordPress hosting), međunarodni .com domen, u trajanju od godinu dana i mesec dana SEO optimizacije!

Web Hosting LPC!

Dobijajte najnovije informacije direktno na vaš uređaj u realnom vremenu, prijavite se odmah!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More