Začini koji sprečavaju nadimanje – Saveti – Ana Vuletić

0

Da li začini mogu da spreče nadimanje?

Začini koji sprečavaju nadimanje – kada god pravite neko teže jelo ili jelo sa lukom, obično ono izaziva nadimanje i može stvoriti težak osećaj u stomaku koji će učiniti da nam presedne jelo.

Začini koji sprečavaju nadimanje - Ana Vuletić - Saveti - Recepti i kuvar online
Začini koji sprečavaju nadimanje – Ana Vuletić – Saveti – Recepti i kuvar online

Postoji jedan lagan način da to sprečite.

Kod svakog prženja ili dinstanja luka i sličnih namirnica, možete uvek dodati prstohvat mente ili majčine dušice, a ako ih kojim slučajem nemate, možete dodati i sodu bikarbonu, imaće jednak efekat.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Saveti, kliknite na link: SAVETI.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Preporučujemo Članci ovog autora

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.