Začini koji sprečavaju nadimanje – Saveti – Ana Vuletić

Da li začini mogu da spreče nadimanje?

Začini koji sprečavaju nadimanje – kada god pravite neko teže jelo ili jelo sa lukom, obično ono izaziva nadimanje i može stvoriti težak osećaj u stomaku koji će učiniti da nam presedne jelo.

Začini koji sprečavaju nadimanje - Ana Vuletić - Saveti - Recepti i kuvar online
Začini koji sprečavaju nadimanje – Ana Vuletić – Saveti – Recepti i kuvar online

Postoji jedan lagan način da to sprečite.

Kod svakog prženja ili dinstanja luka i sličnih namirnica, možete uvek dodati prstohvat mente ili majčine dušice, a ako ih kojim slučajem nemate, možete dodati i sodu bikarbonu, imaće jednak efekat.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Saveti, kliknite na link: SAVETI.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Začini koji sprečavaju nadimanje – Saveti – Ana Vuletić

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.