Zapečene krmenadle – Ivana Pešić
Zapečene krmenadle – jednostavna i brza priprema svinjskih krmenadli!
Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!
Zapečene krmenadle – Ivana Pešić
- 4 svinjske krmenadle
- 2 glavice crnog luka
- 2 sargarepe
- 200 g sampinjona
- 3 kasike mlevene paprike
- 5 kasika brasna
- 3 kasike suvog biljnog zacina
- 2 kasike paradajz sosa
- ulje
- so
- biber
- Pomesati brasno,suvi biljni zacin,alevu papriku,so i biber.Krmenadle
- uvaljati u mesavinu brasna sa zacinima pa prziti na zagrejanom
- ulju.Posebno izdinstati sitno seckan crni luk,dodati sargarepu i
- sampinjone.Kad povrce omeksa dodati paradajz sos razmucen u malo vode.Krmenadle poredjati u vatrostalni sud,preliti povrcem,naliti 200 ml tople vose i peci 90 minuta na 180 stepeni.