Recepti, vesti, saveti i online magazin. Svi recepti na jednom mestu

Zapečene svinjske šnicle – Ivana Pešić

0

Zapečene svinjske šnicle – Ivana Pešić

Zapečene svinjske šnicle – možete koristiti i piletinu ili teletinu!

Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Zapečene svinjske šnicle - Ivana Pešić - Recepti i Kuvar online
Štampanje

Zapečene svinjske šnicle – Ivana Pešić

Vreme pripreme 20 minutes
Termicka obrada 1 hour 10 minutes
Ukupno vreme 1 hour 30 minutes
Broj osoba 4

Sastojci

  • 4 svinjske snicle
  • 2 kasike senfa
  • 1 glavica crnog luka
  • 200 g mariniranih sampinjona
  • 200 g paradajz sosa
  • 4 listica gaude
  • biber
  • ulje
  • suvi biljni zacin

Uputstvo za pripremu

  1. Snicle izlupati, zaciniti i poredjati u podmazan sud pa ih premazati senfom.
  2. Na ulju proprziti sitno seckan crni luk, dodati sampinjone, zacine i paradajz sos. Prziti 10-ak minuta pa preliti snicle.
  3. Sir iseci na trakice pa poredjati preko sosa.
  4. Peci u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 60 minuta.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.