Jovan Kovačević i Filip Tomović - Junior Chefs Club
Jovan Kovačević i Filip Tomović - Junior Chefs Club

Beograd, 25. april 2017. godine – Na nedavno održanom prestižnom državnom prvenstvu ugostiteljskih radnika u Turistickom Naselju Slovenska plaža u Budvi, koje tradicionalno organizuje Udruženje šefova kuhinja Crne Gore, mladi talentovani srpski kuvari Juniorskog kluba kuvara (Junior Chefs Club), postigli su neverovatan uspeh – osvojivši jednu zlatnu i tri srebrne medalje.

„Naši mladi kulinari već godinama unazad osvajaju najviša odličja na državnim i međunarodnim takmičenjima, a svoje zahtevne treninge obavljaju u specifičnim, visokoprofesionalnim i modernim uslovima, u čemu im kompanija METRO Cash & Carry svesrdno pomaže kroz svoj HoReCa centar“ rekao je Uroš Urošević rukovodilac METRO HoReCa Centra i dodao da je kompanija METRO uvek tu da podrži mlade talentovane kulinare, posebno kada je reč o afirmaciji ugostiteljskog zanimanja, novih tendencija i implementacije modernih tehnika rada u ovoj oblasti.

Svojoj bogatoj kolekciji priznanja, jedan od članova nagrađenog srpskog tima, Filip Kovačević, dodao je još jednu zlatnu medalju u kategoriji pripreme glavnog jela, a u istoj kategoriji, njegov kolega, Jovan Tomović, bio je vicešampion. Uspeh je utoliko veći što su ovi mladi kuvari osvojili još po jednu srebrnu medalju za pripremu set menija u seniorskoj kategoriji.

Jovan Tomović, koji je zaposlen i kao kuvar u kompaniji METRO Cash & Carry Srbija, još kao učenik obavljao je praksu u METRO HoReCa Centru, gde se svi ostali članovi tima godinama unazad pripremaju za ova veoma zahtevna kulinarska takmičenja.

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.