Znanjem do uspeha i još zadovoljnijeg gosta
Znanjem do uspeha i još zadovoljnijeg gosta

Požarevac, 30. maj 2018. godine – Ugostiteljstvo ima snažan uticaj na razvoj lokalne zajednice i poslednjih godina pokazuje veliki potencijal. Kako bi se pomoglo da ove firme kvalitetnije upravljaju svojim biznisom, u Požarevcu je održana besplatna edukativna radionica namenjena preduzetnicima iz ugostiteljskog sektora. Događaj u okviru projekta „Tendencije u ugostiteljsko-turističkoj privredi“ održan je u organizaciji METRO Cash & Carry Srbija uz podršku Privredne komore Srbije. Požarevac je bio prvi grad-domaćin ciklusu od 7 treninga, koji će se održati širom Srbije.

Na radionici su učestvovali ugostitelji i preduzetnici koji su od stručnjaka iz ove oblasti dobili savete kako da unaprede svoje poslovanje, primene rešenja koja imaju za cilj povećanje profitabilnosti i poboljšanja kvaliteta hrane i usluga. Šefovi i stručnjaci iz METRO HoReCa Centra posebnu pažnju su posvetili prikazivanju inovativnih tehnika rada u ugostiteljskoj kuhinji.

Znanjem do uspeha i još zadovoljnijeg gosta
Znanjem do uspeha i još zadovoljnijeg gosta

Kompanija METRO se fokusira na podršku biznisu i profesionalcima u oblasti ugostiteljstva, koja u Srbiji pokazuje rast, i tu smo da svakodnevno učimo i osvajamo nova znanja, što je i pravi cilj ovog projekta.

„Verujemo da su ovakvi projekti od interesa ne samo za struku, već i za celokupnu privredu. Nastavićemo da svojim iskustvom i rešenjima podržavamo razvoj i unapređenje  ugostiteljskog sektora u Srbiji“, rekla je Milica Aleksić, Rukovodilac METRO HoReCa centra.

Privredna komora Srbije prepoznala je ovaj projekat kao deo svog strateškog nastojanja da ojača poslovanje domaćih kompanija, u ovom slučaju privrednika iz ugostiteljskog sektora. Zalaganje Privredne komore i privrednika okupljenih oko nje, da budu spona ka preduzetnicima i novim prilikama za njihov poslovni razvoj, najbolje se vidi kroz projekte besplatnih obuka i edukacije, poput ovog održanog u Požarevcu.

Saopštenje: Metro Cash & Carry Srbija

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!