Zoran Modli, predsednik žirija za mart | Recepti & Kuvar Online - Šta da kuvam danas?

Zoran Modli je predsednik žirija za ocenjivanje prispelih i objavljenih recepata za mart mesec.

recepti-i-kuvar-Zoran-Modli-najcitaniji-intervju-2014-godineKratka biografija:

Zoran Modli je rođen 1948. godine u Zemunu, gde je maturirao. Bio je prvi radijski di-džej na Radiju 202 i Studiju B. Vodio je program u prvoj diskoteci u Zemunu koja se zvala „Disko 202“. Prvi je vodio radio program istovremeno pilotirajući avionom. Završio je Pilotsku školu za civilni saobraćaj i bio instruktor letenja. Pilotirao je boingom 747 u JAT-u, a kasnije bio angažovan u privatnoj aviokompaniji. Oženjen je i otac je Josipa i Ane. Vodi i uređuje ZAIR (Zakon Akcije I Reakcije) autorsku radio-emisiju, koja je posvećena tehnološkim komunikacijama i reakcijama ljudi na hi-tech svet oko nas

Recepti i Kuvar online team

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Vesti, kliknite na link: VESTI.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!