90 poena Roberta Parkera za Merlot Barique Pečat 2016 vinarije Trilogija iz Banje kod Aranđelovca!

Vinarija Trilogija iz Banje kod Aranđelovca se svrstala u vinsku svetsku elitu, odlukom stručnog ocenjivača g. Marka Skvajersa (Mark Squiers) da vinu Merlot Barique Pečat 2016 dodeli ogromnih 90 Robert Parker poena!

Ova izuzetna vest je obradovala vlasnika vinarije Trilogija g. Dragana Mijailovića, koji nam je rekao: „Izuzetna nam je čast što nas je jedan takav autoritet postavio na vinsku mapu sveta, u našem prvom pokušaju, i to sa 90 poena! Ko to ne zna, ocene Roberta Parkera od 90-95 poena imaju opisnu oznaku OUTSTANDING, što znači IZVANDREDAN! Mi smo za ovakvo priznanje, od samog početka, radili i živeli i ovo je naša budućnost! Hvala ekipi Roberta Parkera, hvala g. Skvajersu, koji su nam doneli ove sjajne vesti i nagradili naše izuzetne napore da održimo kvalitet i da prevaziđemo očekivanja naših kupaca. Idemo dalje!“

Dragan Mijailović, vlasnik vinarije Trilogija - foto vinarija Trilogija
Dragan Mijailović, vlasnik vinarije Trilogija – foto vinarija Trilogija

Evo šta je stručni ocenjivač Mark Skvajers zapisao u obrazloženju svoje odluke: „Merlot Barique 2016., sadrži i 10% Cabernet Franc. Sazrevao je 14 meseci u novom buretu od srpskog hrasta i dolazi sa 15,4% alkohola. Iako na papiru to ne deluje tako, dobro drži ravnotežu. Crno kao mastilo, počinje sa malo kremastog ukusa od drveta, a zatim se poboljšava u čaši. Ima razumnu finoću sa dobrim finišom. Ovo je vrlo moderan Merlot, kako su ga postavili Gilbert i Sullivan, i odlično se snalazi u ovom stilu. Ovo vino nije kao voćna bomba bez drugih prednosti. Vrlo je dobar i sada, mada, može se još poboljšati u podrumu. Vino možete konzumirati odmah, ali, ono će biti bolje za godinu dana, a trebalo bi da traje najmanje još jednu deceniju. U Srbiji se cena ovog vina kreće oko 22 evra, ali još uvek se ne izvozi.“

90 poena Roberta Parkera za Merlot Barique Pečat 2016 vinarije Trilogija iz Banje kod Aranđelovca! - ilustracija
90 poena Roberta Parkera za Merlot Barique Pečat 2016 vinarije Trilogija iz Banje kod Aranđelovca! – ilustracija
90 poena Roberta Parkera za Merlot Barique Pečat 2016 vinarije Trilogija iz Banje kod Aranđelovca! - ilustracija
90 poena Roberta Parkera za Merlot Barique Pečat 2016 vinarije Trilogija iz Banje kod Aranđelovca! – ilustracija

G. Dragan Mijailović i njegova vinarija Trilogija su veliki prijatelji našeg portala, pratili su nas i pomagali u mnogim našim projektima, kao što su bili: proglašenje najboljih tradicionalnih recepata i promocija knjige Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje u Beču.

Želimo mu još puno uspeha i celih 100 poena od Roberta Parkera u budućim godinama!

Više detalja možete pronaći na: https://www.vinarijatrilogija.rs

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

90 poena Roberta Parkera za Merlot Barique Pečat 2016 vinarije Trilogija iz Banje kod Aranđelovca!

Vinarija Trilogija sa Merlot Barique Pečat 2016 upisala se na svetsku mapu izuzetnih vina - Robert Parker 90 poena - OUSTANDING!

Povezane teme
Najnovije

Ukusna kašica od kelja koju će beba obožavati

Kelj je jedno od mojih omiljenih lisnatih povrća jer ga je lako dodati u hranu za bebe. U kombinaciji sa drugim zdravim sastojcima kao...

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.