Brokoli zapečeni - Jadranka Blažić - Recepti i Kuvar online
Brokoli zapečeni - Jadranka Blažić - Recepti i Kuvar online

Brokoli zapečeni – pošto brokoli ne moraju da se obavezno termički obrađuju, veoma ih je lako koristiti u obrocima. Na fotografiji možete videti brokoli kao prilog u kompletnom obroku.

Brokoli zapečeni - Jadranka Blažić - Recepti i Kuvar online
Brokoli zapečeni – Jadranka Blažić – Recepti i Kuvar online

Brokoli zapečeni – Jadranka Blažić – Recepti i Kuvar online

brokoli zapeceni Jadranka Blazic recepti i kuvar online

Posto brokoli ne moraju da se obavezno termicki obradjuju, veoma ih je lako koristiti u obrocima. Na fotografiji mozete videti brokoli kao prilog u kompletnom obroku.

 • 1 komad brokoli (manji)
 • 1 šaka mini paradajz
 • ulje od koštica grožđa
 • so
 • biber
 • crni luk u prahu
 • beli luk u prahu
 1. Vrlo jednostavan i brz prilog za rucak, a mogao bi i za sva tri obroka, ako bi se jos nesto dodalo ili doradilo. Ovog puta to je bila brza i laka varijanta.
 2. Cvetice od brokuli odseci pri samom vrhu, posuti so, biber, crni i beli luk u prahu i zaliti uljem od kostica grozdja. Lagano sve promesati da svugde prodju zaciji i poredjati u tepsiju.
 3. Odozgo redjati prepolovljene male paradajze.
 4. Staviti u zagrejanu rernu na 210C. Neka se krcka dok malo ne promeni boju, nekih 10-15 minuta.
Moze uvek da se doda i drugo povrce koje je fino malo zapeceno.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve recepte iz kategorije Jela od povrća, kliknite na link: JELA OD POVRĆA. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Hrono ishrana, kliknite na link: HRONO ISHRANA. Ukoliko želite da pogledate sve recepte iz kategorije Hrono ishrana, kliknite na link: HRONO KUHINJA.

Ne propustite nijedan receptRecepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!