Brokoli zapečeni – pošto brokoli ne moraju da se obavezno termički obrađuju, veoma ih je lako koristiti u obrocima. Na fotografiji možete videti brokoli kao prilog u kompletnom obroku.
Brokoli zapečeni – Jadranka Blažić – Recepti i Kuvar online
Posto brokoli ne moraju da se obavezno termicki obradjuju, veoma ih je lako koristiti u obrocima. Na fotografiji mozete videti brokoli kao prilog u kompletnom obroku.
- 1 komad brokoli (manji)
- 1 šaka mini paradajz
- ulje od koštica grožđa
- so
- biber
- crni luk u prahu
- beli luk u prahu
- Vrlo jednostavan i brz prilog za rucak, a mogao bi i za sva tri obroka, ako bi se jos nesto dodalo ili doradilo. Ovog puta to je bila brza i laka varijanta.
- Cvetice od brokuli odseci pri samom vrhu, posuti so, biber, crni i beli luk u prahu i zaliti uljem od kostica grozdja. Lagano sve promesati da svugde prodju zaciji i poredjati u tepsiju.
- Odozgo redjati prepolovljene male paradajze.
- Staviti u zagrejanu rernu na 210C. Neka se krcka dok malo ne promeni boju, nekih 10-15 minuta.
Pročitajte još:
Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve recepte iz kategorije Jela od povrća, kliknite na link: JELA OD POVRĆA. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Hrono ishrana, kliknite na link: HRONO ISHRANA. Ukoliko želite da pogledate sve recepte iz kategorije Hrono ishrana, kliknite na link: HRONO KUHINJA.
Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!