Crveni sos za špagete – Suzana Mitić

Crveni sos za špagete – ukusan, moji ga ukućani obožavaju.

 

Crveni sos za špagete – Suzana Mitić

  • 400 gr spageta
  • 400 gr mlevenog mesa
  • 1 glavica crnog luka
  • 2 dl crnog vina
  • 500 ml paradajz sosa
  • zacin
  • crni biber
  • zacinsko bilje
  • 3-4 cena belog luka
  • malo ulja
  • Za dekorisanje:
  • 2 ljute papricice
  • tost sir
  • malo zelenog persuna
  1. Makarone obariti u blago posoljenoj vodi.
  2. Na malo ulja proprziti glavicu sitno secenog crnog luka.Kad dobije zlatno zutu boju dodati mleveno meso. Krckati na tihoj vatri povremeno mesajuci.
  3. Dodati crno vino i zacine.Kad ispari tecnost dodati tomatello sos i zacine. Na kraju dodati sitno seckan beli luk.
  4. Ovim sosom preliti makarone i dekorisati po zelji. Ja sam koristila,tost sir,seckan persun i ljute papricice.

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Crveni sos za špagete – Suzana Mitić

Povezane teme
Najnovije

Ukusna kašica od kelja koju će beba obožavati

Kelj je jedno od mojih omiljenih lisnatih povrća jer ga je lako dodati u hranu za bebe. U kombinaciji sa drugim zdravim sastojcima kao...

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.