Konkurs za izbor najboljeg recepta 2020. godine – najbolje VANILICE! - Image by RitaE from PixabayRitaE from Pixabay"/>
Konkurs za izbor najboljeg recepta 2020. godine – najbolje VANILICE! - Image by RitaE from Pixabay

Volite li vanilice? Da li je vaš recept za vanilice najbolji? Mislite? Pa, pošaljite nam ga, učestvujte u izboru za najboji recept godine! 🙂

Počevši od 01.11.2020. pa sve do 31.12.2020. pošaljite nam vaš recept za vanilice, u sklopu takmičenja za najbolji recept godine.

Ovaj konkurs je deo našeg tradicionalnog izbora za najbolji recept godine, koji organizujemo sedmi put za redom. Ovaj put – tema su VANILICE! Što ih napravite tradicionalnije, što tradicionalniji recept koristite, to bolje.

Deset najboljih recepata za najbolje VANILICE naći će se u superfinalu na Festivalu TESTIVAL #3, početkom sledeće godine, gde će stručni žiri odlučiti koje su stvarno najbolje!

Analiziraće sve što bude dostupno žiriju: broj lajkova na Fejsbuk stranici Recepti i Kuvar online, broj deljenja na Fejsbuk stranici Recepti i Kuvar online, broj deljenja na stranici recepta… a najvažnije će biti – prezentacija i ukus.

Verovatno se svi sećaju da je sajt food52.com 2017. godine birao najbolje praznične kolače na svetu, pa je iz Srbije odabrao vanilice, po receptu Aleksandre Mojsilović, naučnice i strastvenog kulinara. Tako su Aleksandrine vanilice proglašene za najbolji sitni kolač na svetu!

Ima još malo vremena, pripremite svoje najbolje VANILICE, napravite dobru fotografiju i pošaljite nam na mail:

info[at]recepti-kuvar.rs.

Čekaju vas vredne nagrade!

PROČITAJTE USLOVE KONKURSA ZA NAJBOLJI RECEPT GODINE >>>

PROČITAJTE USLOVE KORIŠĆENJA PORTALA RECEPTI I KUVAR ONLINE >>>

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!