BKTV news - Evo šta će se dogoditi ako izbacite hleb iz ishrane! - Pixabay
BKTV news - Evo šta će se dogoditi ako izbacite hleb iz ishrane! - Pixabay

[BKTVnews]

Da li možete zamisliti šta će se dogoditi ako izbacite hleb iz ishrane? U slučaju da jednom zaista odlučite da iz svoje ishrane izbacite hleb, odnosno ugljene hidrate, ovo će vam se dogoditi:

Izgubićete kilažu

Ne može se reći da ćete izgubiti neželjene kilograme jer se u ovom slučaju, u ovoj fazi, pre svega radi o gubitku nakupljene tečnosti u organizmu. Ipak, biće manje kilograma kada stanete na vagu. Ugljeni hidrati se u našem organizmu čuvaju u obliku glikogena, a svaki gram ugljenog hidrata u našem organizmu veže tri do četiri puta više vode.

Izravnaće vam se stomak

Već nakon nekoliko dana bez ugljenih hidrata u svojoj ishrani primetićete da će vam stomak znatno splasnuti. Ishranu svakako obogatite i namirnicama koje obiluju vlaknima.

Više energije

Nakon što smanjite unos ugljenih hidrata i obogatite ishranu zelenim povrćem i mekinjama, osiguraćete dovoljno energije za ceo dan.

Izvor: www.bktvnews.com, najnovije vesti iz zemlje i sveta, kliknite OVDE da vidite ceo tekst >>>

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljihrecepatanaših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link:KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link:RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan receptRecepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku,pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!