Gastronomski razgovori, prva epizoda, gost Gvozdena Živković

Gastronomski razgovori, započinju razgovorom i druženjem preko video linka sa Gvozdenom Živković, autorkom bloga U mom loncu. U prvoj epizodi, između ostalog, Gvozdena objašnjava kako se sprema posna suva paprika punjena semenkama.

Živi u Ražnju, penzionerka je, i posvećena je svojoj bašti, cveću i kuvanju. Uživa da se druži sa biljkama, koje joj, po njenim rečima, višestruko uzvraćaju ljubav. Mnoge njene prijateljice, za njen blog U mom loncu, govore da je prava riznica domaćih recepata.

Gvozdena Živković je višegodišnji saradnik sajta Recepti i Kuvar online i dva puta dvostruki pobednik konkursa za izbor najboljeg tradicionalnog recepta domaće srpske kuhinje (za 2018. i 2019. godinu).

Pogledajte prvu epizodu Gastronomskih razgovora, gost Gvozdena Živković:

Beograd, maj 2020.
Razgovor vodio: Miodrag Ilić
Recepti i Kuvar online, Linkom-PC doo, sva prava zadržana, All rights reserved

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Gastronomski razgovori, prva epizoda, gost Gvozdena Živković

Sadržaj [ ]
Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.