Gurmanski razgovori, prva epizoda, gost Gvozdena Živković
Gurmanski razgovori, prva epizoda, gost Gvozdena Živković

Gastronomski razgovori, započinju razgovorom i druženjem preko video linka sa Gvozdenom Živković, autorkom bloga U mom loncu. U prvoj epizodi, između ostalog, Gvozdena objašnjava kako se sprema posna suva paprika punjena semenkama.

Živi u Ražnju, penzionerka je, i posvećena je svojoj bašti, cveću i kuvanju. Uživa da se druži sa biljkama, koje joj, po njenim rečima, višestruko uzvraćaju ljubav. Mnoge njene prijateljice, za njen blog U mom loncu, govore da je prava riznica domaćih recepata.

Gvozdena Živković je višegodišnji saradnik sajta Recepti i Kuvar online i dva puta dvostruki pobednik konkursa za izbor najboljeg tradicionalnog recepta domaće srpske kuhinje (za 2018. i 2019. godinu).

Pogledajte prvu epizodu Gastronomskih razgovora, gost Gvozdena Živković:

Beograd, maj 2020.
Razgovor vodio: Miodrag Ilić
Recepti i Kuvar online, Linkom-PC doo, sva prava zadržana, All rights reserved

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!