Hotel Zira Beograd - Recepti i Kuvar online
Hotel Zira Beograd - Recepti i Kuvar online

Takmičenje za najbolji recept godine je u toku! Hotel Zira Beograd je prijatelj izbora najboljih recepata 2016. godine, koji će se održati 26.01.2017. godine. Treću godinu za redom portal Recepti i Kuvar online organizuje izbor za najbolje recepte godine, pa je i ove godine domaćin i prijatelj ovog događaja hotel Zira Beograd.

„Hotel Zira Beograd“ otvoren je  u maju 2008. godine u srcu starog dela Beograda. Po koncepciji spada u red biznis hotela. Svojim gostima nudi 127 Superior i Deluxe soba, vrhunskog dizajna i kvaliteta.

zira-hotel-exterier-png

Gostima i posetiocima hotela, na raspolaganju je internacionalni restoran sa terasom, tri savremeno opremljene konferencijske sale, kao i besplatno korišćenje potpuno opremljenog fitnes centra i saune, obezbeđen parking u garaži, besplatan pristup internetu u celom hotelu i besplatni međunarodni telefonski pozivi.

zira-hotel-events-png

NAJBOLJI RECEPTI 2015. GODINE

NAJBOLJI RECEPTI 2014. GODINE

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!