ITawards 2014. – dve prestižne nagrade za Linkom-PC doo | Recepti & Kuvar Online - Šta da kuvam danas? 3

Kompanija Linkom-PC doo, vlasnik portala Recepti & Kuvar online, dobila je dve prestižne nagrade “itawards 2014 Winner” od ITAwards organizacije za 2014. godinu:

IT Awards 2014 Logo - 520 - png Žiri, koji je predvodio prof. Dr. Dragan Ćosić, u međunarodnoj konkurenciji nominovanih projekata, odlučio je da je projekat “MPLS, IPv6, Full Redundancy”, koji je Linkom-PC doo uradio i izveo za M&H Company iz Sarajeva, bude nagrađen plaketom “IT innovation of the year”. Takođe, na osnovu prezentacije ovog projekta, kao i ulaganja, koja je Linkom-PC doo izvršio u postavljanje Network Trening Centra i ostale vidove IT infrastrukture, žiri je odlučio da dodeli i specijalnu plaketu “Special award for contribution to IT Infrastructure”.

linkom-pc-get-two-certificate-of-excelence-it-awards-winner-2014

Projekat je podrazumevao implementaciju najsavremenijeg Cisco MPLS (IP/Multiprotocol Label Switching) rešenja koji je od M&H Company, od “običnog” kablovskog operatera, načinio provajdera sledeće generacije, koji može da zadovolji i najzahtevnije korisnike. M&H Company je postala jedan od interprovajdera koji nudi end-to-end rešenja, multimedijalni IP transport, sa uključenim QoS (Quality of Service) i CoS (Class of Serivce) mogućnostima. Dodela nagrada je obavljena u studiju Kopernikus televizije, prilikom snimanja specijalne emisije Polarotora, koja je bila, u potpunosti, posvećena dodeli ITAwards 2014. priznanja. Nakon emitovanja, emisija će biti postavljena i na Youtube kanalu (http://www.youtube.com/channel/UCcDO1wOKy2AmD832XNduHew?feature=watch)

Detaljnije o nagradama:

http://sr.it-awards.org/pobednici-2014/ http://sr.it-awards.org/2014/10/22/it-inovacija-godine-linkompc/ http://sr.it-awards.org/2014/10/23/za-doprinos-u-it-infrastrukturi-linkom-pc-doo/ http://www.interfejs.tv/it-awards-2014-dodela-plaketa-najboljima-u-it/

Detaljnije o projektu:

http://www.ekapija.com/website/sr/page/715973/Linkom-PC-poma%C5%BEe-M-H-Company-da-poraste-u-superprovajdera http://pcpress.rs/oprema-sledece-generacije-pretvara-mh-company-u-superprovajdera/ http://www.telecompaper.com/news/mandh-company-opts-for-cisco-mpls-solution–938585 http://technews.tmcnet.com/channels/mpls/articles/336393-mh-company-turns-cisco-mpls-solution-linkom-pc.htm http://teve.ba/article/14464/m-h-company-implementira-cisco-mpls-rjesenje