Sajam medija 2016 - gost Javorka Filipović, blog Kuhinjske čarolije
Sajam medija 2016 - gost Javorka Filipović, blog Kuhinjske čarolije

Ekipa koja stoji iza projekta Mediatoolkit napravila je istraživanje koje je obuhvatilo više od 1000 prijavljenih uticajnih osoba regionalnog interneta. Naša stalna saradnica Javorka Filipović se nalazi na 77. mestu te liste.

Na ovom LINKU možete skinuti kompletnu listu uticajnih osoba regionalnog interneta.

Za naš portal Recepti i Kuvar online, Javorka Filipović, vlasnik bloga Kuhinjske čarolije, je izjavila: “Od gastro blogera regiona sam na 5. mestu. Kako ja ovo radim amaterski i iz hobija, ovo priznanje je velika pohvala za moj dugogodišni gastro rad i aktivnosti.”

Intervju sa... Javorka Filipović, blog Kuhinjske čarolije - Recepti i Kuvar online
Javorka Filipović, blog Kuhinjske čarolije – Recepti i Kuvar online

Trenutno je 5 recepata Javorke Filipović u konkurenciji za najbolji recept 2016. godine, a osim recepata Javorka za naš portal često piše i autorske tekstove.

Čestitamo!

PROČITAJ: INTERVJU SA JAVORKOM FILIPOVIĆ, BLOG KUHINJSKE ČAROLIJE

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!