Recepti, vesti, saveti i online magazin. Svi recepti na jednom mestu

Juneća džigerica sa testeninom – Slađana Šćekić

0

Juneća džigerica sa testeninom – veoma lepo i ukusno jelo koje ne oduzima puno vremena i veoma se brzo spremi…

Juneća džigerica sa testeninom - Slađana Šćekić - Recepti i Kuvar online
Juneća džigerica sa testeninom – Slađana Šćekić – Recepti i Kuvar online

Slađana Šćekić, blog Slađini recepti >>>

Juneća džigerica sa testeninom - Slađana Šćekić - Recepti i Kuvar online
Štampanje

Juneća džigerica sa testeninom - Slađana Šćekić - Recepti i Kuvar online

Juneća džigerica sa testeninom - veoma lepo i ukusno jelo koje ne oduzima puno vremena i veoma se brzo spremi...
Obrok Ručak
Kuhinja Srpska/Srbijanska
Vreme pripreme 15 minutes
Termicka obrada 30 minutes
Ukupno vreme 45 minutes
Broj osoba 4 tanjira

Sastojci

  • 500 gr juneće džigerice Iseckana na šnicle
  • 2 komad crnog luka Sitno iseckan
  • 1 komad šargarepa veća, sitno iseckana
  • 2 čen belog luka Sitno iseckan
  • 1 dl crnog vina
  • 1 dl vode
  • suvi začin po ukusu
  • bibera po ukusu
  • 2 kašike integralnog brasna
  • 2 kašike kečapa

Prilog:

  • 1 pakovanje testenine

Uputstvo za pripremu

  1. Džigericu iseći na šnicle- valjati u brašno i kratko propržiti sa jedne pa sa druge strane. Dodati zatim sitno iseckan crni luk,beli luk i šargarepu ... preliti sa crnim vinom i poklopiti. Dinstati na tihoj vatri uz povremeno dodavanje vode. Dinstati oko 30 min. zatim dodati kečap i začine... servirati po želji.
    Juneća džigerica sa testeninom - Slađana Šćekić - Recepti i Kuvar online

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.