Kako otčepiti odvod?

Kako otčepiti odvod? Ovo je jedan koristan savet za otpušavanje odvoda i slivnika u sudoperama, kadama ili lavaboima, na potpuno prirodan način.

Veoma jednostavno i bez industrijske hemije. U odvod sipajte dve kašicice (čajne) sode bikarbone. Preko toga sipajte oko 1 dl sirćeta (bilo kog, ali ono alkoholno izaziva najbržu reakciju i najjeftinije je). Reakcija će biti šuštanje i pena. Ostavite da odstoji oko 10-tak minuta i potom isperite sa što više tople vode.

Kako otčepiti odvod? - Marijana Primc Anastasijević
Kako otčepiti odvod? – Marijana Primc Anastasijević

Meni je to rešilo problem zapušenog odvoda, koji se, nekako volšebno, uvek zapuši baš vikendom 🙂

Ovo neće smetati ni ako imate plastičnu instalaciju u odvodima.

PROČITAJTE: KAKO OČISTITI RERNU BEZ UPOTREBE HEMIKALIJA (VIDEO)

Marijana Primc Anastasijević

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.
Sadržaj [ ]
Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.