Mršavite zdravo - Image courtesy of [by Naito8] at FreeDigitalPhotos.net - Recepti i Kuvar online
Mršavite zdravo - Image courtesy of [by Naito8] at FreeDigitalPhotos.net - Recepti i Kuvar online

Mršavite zdravo korišćenjem jabukovog sirćeta od divljih jabuka

Da li možete da mršavite zdravo ako pijete jabukovo sirće? Da li jabukovo sirće može da pomogne da poboljšate svoje zdravlje? Sudeći prema izjavama mnogih korisnika, koji su ga konzumirali, jabukovo sirće može da pomogne kod mnogih bolesti, kao što su artritis, loše varenje, prekomerna težina, itd..

Jabukovo sirće steklo je veliku popularnost kao kućni lek. Nedavna istraživanja potvrdila su da postoje neke značajne zdravstvene koristi od konzumiranja jabukovog sirćeta:

  • Poboljšava insulinsku osetljivost i kontrolu dijabetesa tipa dva – uzimanje jabukovog sirćeta jabuka pre jela smanjuje glikemijski indeks, kada jedete ugljene hidrate.
  • Bolje varenje – sirćetna kiselina u jabukovom sirćetu pomaže u sprečavanju prekomernog lučenja želudačne. Hrana se lakše vari sa manje refluksa, podrigivanja i stvaranja gasova.
  • Mršavite zdravo – kontroliše apetit uz gubitak težine – nekoliko ispitivanja pokazuju da konzumiranje jabukovog sirćeta pre obroka ima korist za suzbijanje apetita. Učesnici ovog ispitivanja su primetili povećan osećaj sitosti i manje želje za “malo više” – tj. smanjenu želju za prejedanjem. Konzumiranje jabukovog sirćeta može da pomogne kod smanjenja težine, u kombinaciji sa vežbama i zdravom ishranom.

Mršavite zdravo uz preparat od jabukovog sirćeta od divljih jabuka sa 20 vrsta lekovitih trava

 Zašto možete da mršavite zdravo uz SLIM body?

Osnovni sastojak SLIM body prirodnog preparata za mršavljenje je domaće jabukovo sirće od divljih jabuka.

Jabukovo sirće je bazirano na prirodnim osnovama koje ne mogu nauditi ljudskom organizmu i predstavlja idealan dodatak dijeti jer ne šteti zdravlju.

Mršavite zdravo - Image courtesy of [by Naito8] at FreeDigitalPhotos.net - Recepti i Kuvar online
Mršavite zdravo – Image courtesy of [by Naito8] at FreeDigitalPhotos.net – Recepti i Kuvar online

Prednost domaćeg jabukovog sirćeta od divlje jabuke u odnosu na industrijski dobijeno (belo) sirće, je ta što ono sadrži veoma korisnu jabučnu kiselinu koja se poboljšava dodavanjem 20 vrsta specijalno odabranih lekovitih trava, čime se dobija najbolje prirodno sredstvo za mršavljenje.

Pored svojstva da “topi masti”, ovaj preparat utiče na ubrzavanje metabolizma, reguliše probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšava razgradnju masnih naslaga, što predstavlja najbitniji faktor za očuvanje vitke linije. Zdrava dijeta nije ona koja se zasniva na gladovanju već ona koja pospešuje sagorevanje unetih kalorija i umanjuje osećaj gladi. Upotreba SLIM body preparata za mršavljenje podstiče rad metabolizma i ubrzava sagorevanje masti.

Ovaj 100% prirodni preparat, kreiran da mršavite zdravo, proizveden je pod visokim standardima proizvodnje, uz HACCP sertifikaciju, kako bi se sačuvao, a time i dobio efikasan i kvalitetan proizvod.

Kako deluje SLIM body?

Smanjuje apetit i izaziva osećaj sitosti tako što vezuje ugljene hidrate u crevima. Umesto da ugljeni hidrati pređu u krv i završe u masnom tkivu, oni se izbace stolicom i vi mršavite zdravo.

Deluje laksantno, tj. ubrzava i olakšava pražnjenje creva, pa se hrana kraće zadržava u crevima, nepotpuno se vari i izbacuje iz organizma. Pospešuje izlučivanje tečnosti urinom ili znojenjem. Na taj način pospešuje detoksikaciju, ubrzava metabolizam masti, proteina i ugljenih hidrata u jetri. Takođe, ubrzava sagorevanje masti u masnom tkivu.

Još su Stari Rimljani koristili jabukovo sirće kao osvežavajući napitak, dok su ga neki drevni narodi svrstavili u eliksir mladosti i zdravlja.

Ovaj preparat za mršavljenje se uzima pre ili posle jela u količini od jedne supene kašike, razmućene u 2dl vode. Može se koristiti i kao dodatak salati.

NAPOMENA PROIZVOĐAČA:

Preparat SLIM body ne smeju koristiti osobe koje imaju:

  • Pojačanu želudačnu kiselinu, hiperacidni gastritis i čir na želucu ili dvanaestopalačnom crevu.
  • Kod pušača je poremećen metabolizam pa je prepartu potrebna duža upotreba za željene razultate.
  • Umerena upotreba jabukovog sirćeta obično nema negativnih nuspojava gastritis, čir na želucu ili dvanaestopalačnom crevu.

Izvor: https://www.facebook.com/slimbody.rs?_rdr=p

NAPOMENA:

Vodite računa da tekst Mršavite zdravo, ne može da zameni preporuke vašeg lekara i specijaliste, kao ni vašu propisanu terapiju. Ovaj tekst ima karakter informacije.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve recepte iz kategorije U slobodno vreme, kliknite na link: U SLOBODNO VREME. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Zdrav život, kliknite na link: ZDRAV ŽIVOT.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku,pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!