Na TV N1 predstavljena knjiga Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje
Na TV N1 predstavljena knjiga Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje

Na TV N1, u emisiji Novi dan, 18.08.2018. predstavljena je knjiga „Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje“, autora Miodraga Ilića.

U knjizi su prikazana i neka nepoznata i davno zaboravljena jela tradicionalne kuhinje. Govorilo se i o zanimljivostima koje prate nastanak i istorijat nekih od ovih jela. Razgovor vodila Jadranka Pejanović.

Pogledajte video zapis o predstavljanju knjige Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje:

Najava za emisiju TV N1 Novi dan, 18.08.2018:

Nagradu “Srce Sarajeva” za najboljeg glumca poneo je Leon Lučev za glavnu ulogu u srpskom filmu “Teret”, autora Ognjena Glavonića. O uspehu srpskih filmova, ali i projekata koji su tek u nastajanju na festivalu, i konkursima Filmskog centra Srbije u Novom danu govore Boban Jevtić direktor Filmskog centra i Ognjen Glavonić, reditelj filma “Teret”.

Štampu listamo sa Vladimirom MIlićem direktorom i urednikom Produkcijske grupe Mreža.

Predstavljamo knjigu “Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje”, autora Miodraga Ilića. U knjizi su prikazana i neka nepoznata i davno zaboravljena jela tradicionalne kuhinje.Govorimo i o zanimljivostima koje prate nastanak i istorijat nekih od ovih jela i gastronomiji kao turističkom potencijalu.

Hard Core Bend “Blankfile” će obeležiti 10 godina rada koncertom u Domu omladine 1. septembra. Slušaćemo njihov novi spot, a naš gost je Petar Novaković, frontmen benda.

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!