Zdrave novogodišnje kuglice - Ksenija Bako - Recepti i Kuvar online
Zdrave novogodišnje kuglice - Ksenija Bako - Recepti i Kuvar online

Najbolja praznična poslastica, i ujedno najbolji recept meseca decembra je: Zdrave novogodišnje kuglice, Ksenija Bako.

Žiri, čiji je predsednik bila Marija Soldatović, predstavnik Gazdinstva Soldatović, a članovi Marijana Primc Anastasijević i Miodrag ilić, ocenio je sve pristigle recepte, pa je za najbolju prazničnu poslasticu i najbolji recept meseca decembra 2015. proglašen recept: Zdrave novogodišnje kuglice, koji je poslala Ksenija Bako.

Najbolja praznična poslastica i najbolji recept meseca decembra 2015., Zdrave novogodišnje kuglice, dobija kao nagradu slatki poklon paket, koji je kreirala Kristina Gašpar blog Domaćica za vas, kao i tegla Medene mešavine, med i susam, koju proizvodi Gazdinstvo Soldatović.

Najbolji recept meseca decembra, rang lista, sa prosečnim ocenama žirija:

1.Zdrave novogodišnje kuglice – Ksenija Bako9,4
2.Ruže od jabuka, Snežana Kitanović8,3
3.Posna šunka, Snežana Kitanović7,6
4.Slatki božićni hleb, Slađana Bokić7,1
5.Belgijski vafli sa čokoladom, Ana Vuletić6,6

 

Zdrave novogodišnje kuglice – Ksenija Bako

Zdrave novogodišnje kuglice – insiprisana decembrom, i novogodišnjim praznicima koji nam dolaze. Napravila sam ovu malu slatku, pre svega zdravu poslasticu.

recept je zaista lak, treba Vam maximum 15 minuta da napravite ove predivne kuglice. Idealne su za decu, vegane, i za sve one koje vole slatkiše.

Ja obožavam da jedem slatkiše. Ove kuglice mogu jesti bez trunke griže savesti. Jer znam da u svoj organizam unosim nešto kvalitetno, sa puno proteina, vitamina i minerala. A opet preukusno.  Isprobajte i Vi ! 🙂

Zdrave novogodišnje kuglice - Ksenija Bako - Recepti i Kuvar online
Zdrave novogodišnje kuglice – Ksenija Bako – Recepti i Kuvar online

Ksenija Bako, blog Ksenijina kuhinjica >>>

[ultimate-recipe id=”14131″ template=”default”]

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve najbolje recepti iz kategorije Najbolji recept meseca, kliknite na link: NAJBOLJI RECEPT MESECA.

Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!