Princes krofne - Jelena Nikolić - Recepti i Kuvar online
Princes krofne - Jelena Nikolić - Recepti i Kuvar online

Najbolji tradicionalni recept meseca januara 2018., prema broju posetilaca/pregleda, je recept za princes krofne koji je poslala Jelena Nikolić. Nagrada za najbolji tradicionalni recept je knjiga Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje, koja uskoro izlazi iz štampe.

Princes krofne - Jelena Nikolić - Recepti i Kuvar online
Princes krofne – Jelena Nikolić – Recepti i Kuvar online

Ceo recept za princes krofne, pročitajte OVDE >>>

Inače, princes krofne su omiljeni kremasti kolači. Za njih je, obično, povezana priča da ih je jako teško pripremiti i da uspevaju svaki 10. put! Tako da svaka domaćica ili domaćin koji ih često pravi i dobro mu uspeju, pokupi sve pohvale familije i gostiju! Njihov izgled je kraljevski, pa ne čudi i naziv: princes krofne.

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!