Najbolji tradicionalni recept mececa januara 2018.

Najbolji tradicionalni recept meseca januara 2018., prema broju posetilaca/pregleda, je recept za princes krofne koji je poslala Jelena Nikolić. Nagrada za najbolji tradicionalni recept je knjiga Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje, koja uskoro izlazi iz štampe.

Princes krofne - Jelena Nikolić - Recepti i Kuvar online
Princes krofne – Jelena Nikolić – Recepti i Kuvar online

Ceo recept za princes krofne, pročitajte OVDE >>>

Inače, princes krofne su omiljeni kremasti kolači. Za njih je, obično, povezana priča da ih je jako teško pripremiti i da uspevaju svaki 10. put! Tako da svaka domaćica ili domaćin koji ih često pravi i dobro mu uspeju, pokupi sve pohvale familije i gostiju! Njihov izgled je kraljevski, pa ne čudi i naziv: princes krofne.

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Najbolji tradicionalni recept mececa januara 2018.

Sadržaj [ ]
Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.