Namaz od sremuša – Ljiljana Stanković

Namaz od sremuša.

Namaz od sremuša - Ljiljana Stanković - Recepti i Kuvar online
Namaz od sremuša – Ljiljana Stanković – Recepti i Kuvar online

Namaz od sremuša – Ljiljana Stanković – Recepti i Kuvar online

Namaz od sremuša.

  • 25 gr sremuša
  • 2 kašike slanog kikirikija
  • 4 kašike kačkavalja (rendanog)
  • 3 kašike kisele pavlake
  • 0,5 kašičice soka od limuna
  • 1 kašika maslinovog ulja
  • 2 kašike semenki od suncokreta
  • soli (po ukusu)
  1. Listove sremuša dobro oprati iocediti od vode. Dodati semenke suncokreta i zajedno sa sremušem izmiksati. Prebaciti u veću činiju te dodati sitno iseckan kikiriki, narendan kačkavalj, med, sok od limuna, kiselu pavlaku i maslinovo ulje. Posoliti po ukusu i sve dobro izmešati.Ljuubitelji ljute hrane mogu dodati po želji ljutu papričicu koju možete sitno iseckati ili izblendati zajedno sa sremušem.

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Namaz od sremuša – Ljiljana Stanković

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.