Novogodišnja trpeza | Recepti & Kuvar Online - Šta da kuvam danas?
Novogodišnja trpeza - Recepti i Kuvar online

Ideje za novogodišnju trpezu

Ideje za novogodišnju trpezu i spremanje raznih slatkih i slanih đakonija za novogodišnje praznike i blagdane, je deo porodične tradicije. Pravo vreme da ga provedete sa svojim najbližim ukućanima i da isprobate razne nove recepte!

Novogodišnja trpeza | Recepti & Kuvar Online - Šta da kuvam danas?
Novogodišnja trpeza – Recepti i Kuvar online

Pošaljite nam vaše ideje za prazničnu trpezu, vaše omiljene recepte, ideje za dekoraciju novogišnje trpeze, a mi ćemo ih objaviti u posebnoj rubrici “Novogodišnja trpeza”.

Od danas otvaramo i posebnu kategoriju tipova recepata “Novogodišnja trpeza”, radi lakše kategorizacije i pretraživanja.

Sve vaše recepte, ideje i slike za novogodišnju trpezu pošaljite putem e-maila na e-mail adresu [email protected] do 30.12.2014.

Uputstvo:

Vaš Recepti i Kuvar online tim

Pročitajte još:

Prirodna mineralna voda kao sastojak slanog kakao hleba >>>

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije U slobodno vreme, kliknite na link: U SLOBODNO VREME.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!