Ideje za novogodišnju trpezu

Ideje za novogodišnju trpezu

Ideje za novogodišnju trpezu i spremanje raznih slatkih i slanih đakonija za novogodišnje praznike i blagdane, je deo porodične tradicije. Pravo vreme da ga provedete sa svojim najbližim ukućanima i da isprobate razne nove recepte!

Novogodišnja trpeza | Recepti & Kuvar Online - Šta da kuvam danas?
Novogodišnja trpeza – Recepti i Kuvar online

Pošaljite nam vaše ideje za prazničnu trpezu, vaše omiljene recepte, ideje za dekoraciju novogišnje trpeze, a mi ćemo ih objaviti u posebnoj rubrici „Novogodišnja trpeza“.

Od danas otvaramo i posebnu kategoriju tipova recepata „Novogodišnja trpeza“, radi lakše kategorizacije i pretraživanja.

Sve vaše recepte, ideje i slike za novogodišnju trpezu pošaljite putem e-maila na e-mail adresu [email protected] do 30.12.2014.

Uputstvo:

Vaš Recepti i Kuvar online tim

Pročitajte još:

Prirodna mineralna voda kao sastojak slanog kakao hleba >>>

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije U slobodno vreme, kliknite na link: U SLOBODNO VREME.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.
Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.