Oslić sa crvenim krompirom – Ana Vuletić

Oslić sa crvenim krompirom – jedna lepa kombinacija, slatkasta za kašicu od ribe.

Oslić sa crvenim krompirom - Ana Vuletić - Recepti i Kuvar online
Oslić sa crvenim krompirom – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Oslić sa crvenim krompirom – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Oslić sa crvenim krompirom – jedna lepa kombinacija, slatkasta za kašicu od ribe.

  • 100 gr file oslića
  • 1 komad crveni krompir (seckan na kockice)
  • 1 komad tikvica (seckana na kockice)
  • maslinovo ulje
  • biber
  • nana
  1. Na malo maslinovog ulja i vode propržite file oslića dok skoro ne bude gotov. Sačekajte da se prohladi pa proverite da nema kostiju čak i kada na pakovanju piše da nema.
  2. Oljuštite krompir i tikvice i iseckajte na kockice.
  3. U vodu ubacite krompir, tikvicu, oslića, malo bibera i nane.
  4. Kuvajte dok krompir ne omekša oko 10 minuta.
  5. Procedite i ubacite u blender.
  6. Blendirajte dok ne dobijete jednoličnu kašu.
  7. Ohladite. Proverite temperaturu pre nego što date bebi.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Oslić sa crvenim krompirom – Ana Vuletić

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.