Panirana piletina – Ivana Pešić

Panirana piletina – piletinu posluzite uz pomfrit

Panirana piletina – Ivana Pešić

  • 500 g pileceg mesa (belo meso, batacici)
  • 3 dl jogurta
  • 3 cena belog luka
  • 1 kasika senfa
  • 1 kasicica zutog secera
  • 2 kasike seckane majcine dusice
  • 150 g prezli
  • 40 g parmezana
  • 100 g cipsa
  • suvi zacin
  • biber
  1. Sjediniti jogurt,senf,pasirani beli luk,majcinu dusicu,secer i zacine po ukusu,pa dobro promesati. Preliti preko piletine i ostaviti u frizideru da se marinira 60 minuta. Posebno sjediniti prezle,parmezan i izmrvljeni cips. Mariniranu piletinu uvaljati u smesu za paniranje. Pleh obloziti papirom za pecenje i premazati uljem, a zatim poredjati
  2. paniranu piletinu. Poprskati uljem i peci u zagrejanoj rerni na 200 stepeni dok ne porumeni.

Ivana Pešić

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Panirana piletina – Ivana Pešić

Povezane teme

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Istraži recepte