Paprika sa pirinčem – Ana Vuletić

Paprika sa pirinčem – papriku ne treba davati u velikim količinima bebama, ali posle 8. meseca možete uvesti po malo.

Paprika sa pirinčem - Ana Vuletić - Recepti i Kuvar online
Paprika sa pirinčem – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Paprika sa pirinčem – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online

Paprika sa pirinčem – papriku ne treba davati u velikim količinima bebama, ali posle 8. meseca možete uvesti po malo.

  • 50 gr belog pirinča (skuvanog)
  • 0,125 komada žute paprike (oljuštene i iseckane)
  • 1 komad tikvica (seckana na kockice)
  • 1 komad šargarepa (seckana na kockice)
  • peršunov list
  • 1 šaka graska
  1. Skuvajte zasebno pirinač da bude mekan.
  2. Oljuštite komad paprike od kožice i isecite na kockice. Isto tako uradite i sa tikvicom i šargarepom.
  3. Ubacite povrće u vodu zajedno sa peršunovim listom i graškom i kuvajte oko 15minuta dok paprika ne omekša.
  4. Procedite povrće i zajedno sa prinčem ubacite u blender i blendirajte dok ne dobijete jednoličnu masu.
  5. Ohladite i dajte bebi.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Paprika sa pirinčem – Ana Vuletić

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.