Paprike u kajmaku – Slađana Bokić

28

Dobijajte najnovije informacije direktno na vaš uređaj u realnom vremenu, prijavite se odmah!

Paprike u kajmaku.

Paprike u kajmaku - Slađana Bokić - Recepti i Kuvar online
Paprike u kajmaku – Slađana Bokić – Recepti i Kuvar online

Paprike u kajmaku – Slađana Bokić – Recepti i Kuvar online

Paprike u kajmaku.

  • 5 komada crvenih pecenih paprika
  • 3 čena belog luka
  • 400 gr kajmaka
  • 3 grančice persuna (2 – 3 grančice)
  • 1 kašikica mešavine začina
  • so (po ukusu)
  • crni biber (mleveni, po ukusu)
  1. Pečenu papriku isecite na trakice, posolite, pobiberite i dodajte mešavinu začina. U tiganju na šporetu stavite 1 kašiku ulja i kada se zagreje dodajte beli luk koji ste prethodno iseckali na sitno. Propržite kratko, dodajte papriku pa i nju propržite.
  2. Sklonite sa ringle, sipajte kajmak i peršun i sve promešajte. Servirajte u činije i služite toplo ili hladno po želji.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Dobijajte najnovije informacije direktno na vaš uređaj u realnom vremenu, prijavite se odmah!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More