Pilav sa svinjetinom – Slađana Bokić

113

Dobijajte najnovije informacije direktno na vaš uređaj u realnom vremenu, prijavite se odmah!

Pilav sa svinjetinom.

Pilav sa svinjetinom - Slađana Bokić - Recepti i Kuvar online
Pilav sa svinjetinom – Slađana Bokić – Recepti i Kuvar online

Pilav sa svinjetinom – Slađana Bokić – Recepti i Kuvar online

Pilav sa svinjetinom.

  • 1 kg svinjsko meso (krtina, bez kosti, od vrata)
  • 2 komada crnog luka (Sitno seckan)
  • 1 šolja pirinča
  • 3 čena belog luka (Sitno seckan)
  • 1 veza persuna
  • 1 kašika mešavine začina
  • 0,5 dcl ulja
  • so (po ukusu)
  • biber (mleveni, po ukusu)
  1. Glavice crnog luka sitno iseckajte i ispržite na zagrejanom ulju u tiganju.
  2. Meso isecite na kocke, beli luk iseckajte na sitno pa kada crni luk omekša dodajte meso i beli luk u tiganj.
  3. Kada meso pobeli posolite ga, pobiberite, začinite mešavinom začina, dodajte sitno isečen peršun i pirinač pa promešajte varjačom.
  4. Sadržaj tiganja preručite u posudu za pečenje.
  5. Nalijte 3 šolje vode i promešajte. Posudu stavite u rernu i pecite 30 minuta na 200 stepeni.

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Dobijajte najnovije informacije direktno na vaš uređaj u realnom vremenu, prijavite se odmah!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More