Pizza sendviči – obično je ovo najbolji način da iskoristite stari hleb, međutim, ja ga pravim na ftiri (Malteškom hlebu – meka sredina, tvrda korica), no bilo kako bilo, odličan i brzi doručak, ručak, večera kada vam se ne mesi testo za pizzu.
Pizza sendviči – Ana Vuletić – Recepti i Kuvar online
Pizza sendviči – obično je ovo najbolji način da iskoristite stari hleb, međutim, ja ga pravim na ftiri (Malteškom hlebu – meka sredina, tvrda korica), no bilo kako bilo, odličan i brzi doručak, ručak, večera kada vam se ne mesi testo za pizzu.
- 6 komada hleba (većih kriški)
- paradajz sos
- origano
- šunka
- kačkavalj (nariban)
- maslinovo ulje
- bosiljak
- mocarela
- Isecite hleb na tanje kriške.
- Premažite hleb četkicom maslinovim uljem, potom paradajz sosem (meni je lično bolji nego kečapom), ali šta vam je pri ruci i lakše.
- Pospite malo origana i bosiljka.
- Stavite komadiće mocarele ravnomerno na sve parčiće.
- Iscepkajte šunku i stavite željenu količinu. (tost šunku, sendvič šunku ili slično).
- Naribajte kačkavalj. Pospite preko svakog sendviča.
- Na pleh stavite papir za pečenje pa poređajte sendviče.
- U predhodno zagrejanu rernu na 180 stavite oko 10ak minuta sendivče da se zapeku ili koliko je potrebno da se kačkavalj lepo otopi.
- Poslužite tople.
Pročitajte još:
Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.
Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!