Podvarak na moj način – Slađana Ščekić

Podvarak na moj način – podvarak obožavamo svi jer je predivan i sa mesom i bez mesa…

Podvarak na moj način - Slađana Šćekić - Recepti i Kuvar online
Podvarak na moj način – Slađana Šćekić – Recepti i Kuvar online

Slađana Šćekić, blog Slađini recepti >>>

Podvarak na moj način – Slađana Ščekić – Recepti i Kuvar online

Podvarak na moj način – podvarak obožavamo svi jer je predivan i sa mesom i bez mesa…

  • 1 kg. kiselog kupusa (Sitno izrendan)
  • 2 kašike suvog začina
  • 1 kašičica bibera
  • 1 kašika crvene mlevene paprike
  • 2 listića lovorovog lista
  • 4 komada pilecih krilaca (ili krmenadle)
  1. Proprziti meso na malo masnoće sa jedne i sa druge strane…. zatim meso izvaditi iz masnoće i propržiti sitno iseckan kiseo kupus.
    Dok se kupus prži dodati začin, biber, lovorov list i crvenu mlevenu papriku.
    Nastaviti dinstanje još 15 minuta.
    Izdinstan kupus preručiti u djuvečaru, poredjati po kupusu meso pa peći na 200.C oko 1 sat.
    Uz podvarak ide obavezno i projica….

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Podvarak na moj način – Slađana Ščekić

Povezane teme
Najnovije

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.