Recepti, vesti, saveti i online magazin. Svi recepti na jednom mestu

Podvarak na moj način – Slađana Ščekić

1

Podvarak na moj način – podvarak obožavamo svi jer je predivan i sa mesom i bez mesa…

Podvarak na moj način - Slađana Šćekić - Recepti i Kuvar online
Podvarak na moj način – Slađana Šćekić – Recepti i Kuvar online

Slađana Šćekić, blog Slađini recepti >>>

Podvarak na moj način - Slađana Šćekić - Recepti i Kuvar online
Štampanje

Podvarak na moj način - Slađana Ščekić - Recepti i Kuvar online

Podvarak na moj način - podvarak obožavamo svi jer je predivan i sa mesom i bez mesa...
Obrok Ručak
Kuhinja Srpska/Srbijanska
Vreme pripreme 15 minutes
Termicka obrada 20 minutes
Ukupno vreme 36 minutes
Broj osoba 4

Sastojci

  • 1 kg. kiselog kupusa Sitno izrendan
  • 2 kašike suvog začina
  • 1 kašičica bibera
  • 1 kašika crvene mlevene paprike
  • 2 listića lovorovog lista
  • 4 komada pilecih krilaca ili krmenadle

Uputstvo za pripremu

  1. Proprziti meso na malo masnoće sa jedne i sa druge strane.... zatim meso izvaditi iz masnoće i propržiti sitno iseckan kiseo kupus. Dok se kupus prži dodati začin, biber, lovorov list i crvenu mlevenu papriku. Nastaviti dinstanje još 15 minuta. Izdinstan kupus preručiti u djuvečaru, poredjati po kupusu meso pa peći na 200.C oko 1 sat. Uz podvarak ide obavezno i projica....
    Podvarak na moj način - Slađana Šćekić - Recepti i Kuvar online

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

1 Komentar
  1. Javorka Filipović kaže

    Pravo vreme za podvarak. Kod nas u Banatu ide još i malo pirinča u podvarak. Meso može bilo koje, a ja najviše volim dimljena rebra.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.