Podvarak na moj način – Slađana Ščekić

53

Dobijajte najnovije informacije direktno na vaš uređaj u realnom vremenu, prijavite se odmah!

Podvarak na moj način – podvarak obožavamo svi jer je predivan i sa mesom i bez mesa…

Podvarak na moj način - Slađana Šćekić - Recepti i Kuvar online
Podvarak na moj način – Slađana Šćekić – Recepti i Kuvar online

Slađana Šćekić, blog Slađini recepti >>>

Podvarak na moj način – Slađana Ščekić – Recepti i Kuvar online

Podvarak na moj način – podvarak obožavamo svi jer je predivan i sa mesom i bez mesa…

  • 1 kg. kiselog kupusa (Sitno izrendan)
  • 2 kašike suvog začina
  • 1 kašičica bibera
  • 1 kašika crvene mlevene paprike
  • 2 listića lovorovog lista
  • 4 komada pilecih krilaca (ili krmenadle)
  1. Proprziti meso na malo masnoće sa jedne i sa druge strane…. zatim meso izvaditi iz masnoće i propržiti sitno iseckan kiseo kupus.
    Dok se kupus prži dodati začin, biber, lovorov list i crvenu mlevenu papriku.
    Nastaviti dinstanje još 15 minuta.
    Izdinstan kupus preručiti u djuvečaru, poredjati po kupusu meso pa peći na 200.C oko 1 sat.
    Uz podvarak ide obavezno i projica….

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Dobijajte najnovije informacije direktno na vaš uređaj u realnom vremenu, prijavite se odmah!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More