Podvarak na moj način – podvarak obožavamo svi jer je predivan i sa mesom i bez mesa…
Slađana Šćekić, blog Slađini recepti >>>
Podvarak na moj način – Slađana Ščekić – Recepti i Kuvar online
Podvarak na moj način – podvarak obožavamo svi jer je predivan i sa mesom i bez mesa…
- 1 kg. kiselog kupusa (Sitno izrendan)
- 2 kašike suvog začina
- 1 kašičica bibera
- 1 kašika crvene mlevene paprike
- 2 listića lovorovog lista
- 4 komada pilecih krilaca (ili krmenadle)
- Proprziti meso na malo masnoće sa jedne i sa druge strane…. zatim meso izvaditi iz masnoće i propržiti sitno iseckan kiseo kupus.
Dok se kupus prži dodati začin, biber, lovorov list i crvenu mlevenu papriku.
Nastaviti dinstanje još 15 minuta.
Izdinstan kupus preručiti u djuvečaru, poredjati po kupusu meso pa peći na 200.C oko 1 sat.
Uz podvarak ide obavezno i projica….
Pročitajte još:
Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.
Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!