Poklon za najbolji recept meseca juna - Džejmi Oliver i FoodTube: Porodični kuvar
Poklon za najbolji recept meseca juna - Džejmi Oliver i FoodTube: Porodični kuvar

U saradnji sa Vulkan izdavaštvom za najbolji recept meseca juna poklanjamo knjigu Džejmi Oliver i FoodTube: Porodični kuvar autora Kerijen Danlop sa 50 recepata za ukuse koji se pamte!

Poklon za najbolji recept meseca juna - Džejmi Oliver i FoodTube: Porodični kuvar
Poklon za najbolji recept meseca juna – Džejmi Oliver i FoodTube: Porodični kuvar

Proglašenje najboljeg recepta meseca juna biće objavljeno do 15.07.2016. Kriterijumi će biti Inovativnost, Kreativnost i Prezentacija, a posebni, dodatni poeni se dobijaju za broj pregleda na našem sajtu.

U narednom periodu, poklonićemo još vrednih knjiga, kuvara, u saradnji sa Vulkan izdavaštvom:

  • za najbolji recept meseca jula: Hrono ishrana na francuski način, autora dr Alena Delaboa, sa potpisom i posvetom autora
  • za najbolji recept meseca avgusta: Džejmi Oliver i FoodTube: Poslastice od Kapkejk Džema, 50 recepata za senzacionalne deserte
  • za najbolji recept meseca septembra: Džejmi Oliver i FoodTube: Ukusi Italije od Đenara Kontalda, 50 fenomenalnih sezonskih recepata.

Džejmi Oliver i njegove kolege sa FoodTube kanala napravili su sjajne mini-kuvare koji sadrže recepte za najpopularnija i najkorisnija jela.

Kerijen Danlop (Kerryann Dunlop) bila je među Džejmijevim prvim učenicima u restoranu Fifteen. Kuvanje je od tada njena profesija, ali i lična pasija u kojoj uživa u svom porodičnom domu. Njena strast prema dobroj, jednostavnoj hrani pristupačnih cena isijava sa svake strane ove praktične knjige.

Ovaj sjajni priručnik sadrži 50 recepata za jela koja će u vama izazvati osećaj kao da vas je neko od srca zagrlio – tu su recepti za prijatnu večeru, jednostavan doručak, kuvanje na veliko i uzbudljive poslastice.

Kerijen je oduvek volela da eksperimetiše u kuhinji, a otkako je dobila decu, preorijentisala se na kuvanje za porodicu – nije želela da ih hrani gotovim jelima i industrijskom hranom, već onako kako su nju hranile majka i baka.

Čak i ako mislite da ne znate da kuvate, ovaj kuvar će vam otkriti da to nije teško naučiti. Dovoljno je da savladate pet recepata, nakon čega ćete steći dovoljno samopouzdanja da počnete da eksperimentišete s njima i učinite ih svojim.

Kerijen vam nudi sjajne ideje koje će vam omogućiti da baš među njima otkrijete tih pet svojih.

Džejmi Oliver i FoodTube: Porodični kuvar – O autoru: Kerijen Danlop

Poklon za najbolji recept meseca juna - Džejmi Oliver i FoodTube: Porodični kuvar
Poklon za najbolji recept meseca juna – Džejmi Oliver i FoodTube: Porodični kuvar

KERIJEN DANLOP je jedna od učenica Džejmija Olivera u njegovom restoranu Fiftin i već godinama kuva sa Džejmijem. Nakon što je otišla iz Fiftina, usavršila je svoje kulinarske veštine, zasnovala porodicu, postala supermama, a sada je napisala i ovu divnu knjigu s 50 recepata koji su zakon u njenom domaćinstvu.

Kerijen je veoma druželjubiva osoba, koja zrači toplinom i nežnošću i ima izraženu majčinsku crtu – recepti iz ove knjige, kao i trikovi i saveti za ekonomično kuvanje s njenih video-klipova sa Fud tjuba, pružiće vam veliki izbor jednostavnih jela, kojima ćete se rado vraćati.

PROČITAJ: DR ALEN DELABO PREDSTAVIO KNJIGU HRONO ISHRANA NA FRANCUSKI NAČIN

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!