Politika Magazin: I po recepte na internet - izvor Politika Magazin
Politika Magazin: I po recepte na internet - izvor Politika Magazin

[Politika MagazinObjavljeno u broju 956, 24.01.2016.

Sajtovi su postali zamena za debele knjige sa uputstvima za pripremanje jela.

Vitaminska čičoka salata, korpice od krastavaca, urnebesna tuna, zapečeni karfiol na turski način, makarons, uštipci sa šargarepom, voćna salata sa stevijom, rižoto sa dagnjama, leskovačka mućkalica, semenkasta integralna pita, kitnikez, zdrave novogodišnje kuglice… Među ovih 12 recepata krije se jedan pobednički koji će u sledeći utorak biti proglašen za najbolji u prošloj 2015. godini na sajtu “Recepti i kuvar”. Naravno i naši čitaoci će biti u prilici da ih pročitaju u sledećemo broju i isprobaju, obećava Miodrag Ilić, vlasnik projekta i odgovorni urednik portala, koji za sebe kaže da kuva iz hobija, ali ne često.

Onlajn “Recepti i kuvar” je sajt na kome je objavljeno objašnjenje za pripremanje oko 1.400 jela i slatkiša i kako tvrdi Ilić, olakšava da svako kome treba pronađe dobar način da spremi piletinu, pronađe savršen recept za rođendansku tortu ili pokuša da isplanira kompletan jelovnik za sedam dana.

I dok žiri vredno radi i ocenjuje, a kuvarice koje su omiljena jela kuvale i slikale čekaju rezultate i nagrade (od multipraktika, proizvoda od meda do vaučera za garderobu), neki već objavljeni recepti biće od koristi i našim čitaocima.

S.R.

Izvor: Politika Magazin, broj 956/24. januar 2016.

Politika Magazin: I po recepte na internet - izvor Politika Magazin
Politika Magazin: I po recepte na internet – izvor Politika Magazin

Već objavljeno u Politikinom Magazinu: Kuhinja na Internetu, Puna mreža recepata, 24. mart 2015., pogledajte OVDE >>>

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!