Politikin Magazin, Kuhinja na Internetu, Puna mreža recepata | Recepti & Kuvar Online - Šta da kuvam danas?

Politikin Magazin, Kuhinja na Internetu, Puna mreža recepata

Politikin Magazin je u nedelju 22.03.2015. (broj 912) objavio tekst o našem portalu, te vam ovde donosimo prekucani tekst, a na kraju možete videti skeniranu stranicu Magazina sa originalnim tekstom.

Kuhinja na Internetu

Puna mreža recepata

U martu prošle godine Miodrag Ilić iz Beograda je sa grupom saradnika pokrenuo portal o kuvanju.

Beograđanin Miodrag Ilić, koji voli da kuva po receptima svoje mame i saradnika na sajtu “Recepti i Kuvar”, okupio je one koji vole gastronomiju.

– Opredelili smo se za “recepte”, jer smo primetili da za njima vlada najveće interesovanje. Cilj nam je da reč damo i nutricionistima i proizvođačima hrane kao i onima kojima je kuvanje hobi – kaže naš sagovornik.

Namera da budu ne bolji već različiti od drugih je posle godinu dana od pokretanja sajta rezultirala sa 50.000 poseta (na mesečnom nivou, primedba Miodrag Ilić), a do kraja godine se nadaju da će taj broj premašiti 100.000 (na mesečnom nivou, primedba Miodrag Ilić).

– Dosad smo objavili nešto manje od 1.000 recepata. Planiramo da nagradimo jubilarni hiljaditi i najbolji recept sa fotografijom – dodaje Miodrag, koji se i sam oprobao u kuvanju po receptima iz kuvara svoje majke.

– Bili smo skeptični prema makrobiotici dok nismo probali miso supu. Dopala nam se, kao i kajgana sa tofu sirom, po receptu glumice Cvijete Mesić, instruktorke za makrobiotiku. Iz Crne Gore nam se pridružio kuvar Žarko Vučinić. Na našem portalu su redovno i recepti i fotografije blogerke Kristine Gašpar.

S.B.

Politikin-Magazin-Kuhinja-na-internetu-Puna-mreza-recepata-recepti-i-kuvar-online

Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Vesti, kliknite na link: VESTI.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!