Žarko Vučinić, Hrana po vašoj želji i mjeri
Žarko Vučinić, Hrana po vašoj želji i mjeri

Banka hrane Crne Gore, nevladina, humanitarna organizacija iz Podgorice, izdala je saopštenje na svojoj Facebook stranici da je, zajedno sa kuvarom Žarkom Vučinićem, obradovala trideset dvoje ljudi sa ručkom zahvaljujući donaciji anonimnog donatora iz inostranstva.

Žarko Vučinić, Hrana po vašoj želji i mjeri
Žarko Vučinić, Hrana po vašoj želji i mjeri

Žarko Vučinić je hranu spremio za porodice koje su socijalno ugrožene. Tim Banke hrane Crne Gore je presrećan što je bio dio ove plemenite akcije pomoći.

“Vjerujemo da će sličnih akcija biti još. Veliku zahvalnost dugujemo anonimnom donatoru i Žarku u ime svih porodica, koje su danas imale lijep i ukusan ručak. Rad Žarka Vučinića možete pratiti na FB stranici Hrana po vašoj želji i mjeri. Primjer humanosti za poštovanje!”

Izvor: Facebook saopštenje, Banka hrane Crne Gore


Pročitajte intervju sa Žarkom Vučinićem, kuvarom i nutricionistom, za portal Recepti i Kuvar online


Pročitajte još:

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!