Prolećni zalogaji – Kristina Gašpar

Prolećni zalogaji – Kristina Gašpar

Prolećni zalogaji – naziv govori sasvim dovoljno, zar ne ;)?!

Ne propustite ni jedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

 

Prolećni zalogaji – Kristina Gašpar

  • 8 kolutova svežeg krastavca
  • 2 kašičice namaza od maslina
  • 4 čeri paradajza
  • 8 glavica ukiseljenog luka srebrnjaka (ukoliko nemate srebrnjak (možete koristiti i rotkvice))
  • po potrebi: peršunov list i biber u zrnu
  1. Na kolut krastvca staviti 1/4 kašičice namaza od maslina, preko staviti polovinu čeri paradajza, pa peršunov list. Dekorisati srebrnjakom koji ste prethodno zasekli unakrst (kako biste dobili izgled cveta) i probosti čačkalicom.
  2. Namaz od maslina možete kupiti ili napraviti sami i to tako što ćete izmiksati željenu količinu maslina po izboru, uz dodatak malo soka od paradajza, origana, elog luka u prahu i bibera.

Podeli

Pošalji ovaj recept nekome ko voli da kuva, nakome kome ćeš da spremaš ovo jelo ili nekome ko želiš da ga spremi za tebe! Podeli hranu sa drugima, uživaj sa prijateljima.

Prolećni zalogaji – Kristina Gašpar

Povezane teme
Najnovije

Ukusna kašica od kelja koju će beba obožavati

Kelj je jedno od mojih omiljenih lisnatih povrća jer ga je lako dodati u hranu za bebe. U kombinaciji sa drugim zdravim sastojcima kao...

Grilovana piletina marinirana u slatkom i pikantnom sosu od ananasa

Danas ti predstavljam recept za ukusnu i egzotiču piletinu sa ananasom. Slatko, slano, lepljivo i prosto neodoljivo – ovo jelo će te oduševiti na...

Oceni recept i napiši komentar

Molimo unesi komentar
Molimo unesi tvoje ima ovde

Najspremanije

Čokoladni fil za tortu

Kada pravite Čokoladni fil za tortu, čokoladu uvek topite na pari, nikako na direktnom plamenu, a pre topljenja što više je izlomite i izmrvite.

Dinstana zelena boranija

Dinstana zelena boranija je tradicionalni recept mediteranske kuhinje. U Grčkoj, ovo jelo nazivaju Fasolakia.

Kolač sa džemom od kajsija – Medenjaci

Kolač sa džemom od kajsija se brzo sprema i sastojke obično imate u kući. Može se napraviti i posni, pa je zgodan za svaku priliku.