Maraton Radenska Tri srca u Radencima 35. put | Recepti & Kuvar Online - Šta da kuvam danas? 3
Radenska prirodna mineralna voda - Recepti i Kuvar online

Radenska osvojila brojne medalje za kvalitet

Radenska je učestvovala na 53. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu prehrane Agra koji se održao na sajmištu Pomurskog sajma u Gornjoj Radgoni, u okviru koga je održano i 19. međunarodno ocenjivanje sokova, bezalkoholnih pića i flaširane vode. Na ocenjivanju je učestvovala 21 kompanija sa 95 proizvoda, 20 slovenačkih kompanija i jedna kompanija iz Austrije sa 5 proizvoda – uključujući kompaniju Radenska, koja je predstavila svoje prirodne mineralne vode i bezalkoholna pića.

Prema proceni predsednika žirija prof. Dr. Janeza Hribara (sa Biotehničkog fakulteta, Univerziteta u Ljubljani): “Ovogodišnje ocenjivanje se izdvaja kvalitetom uzoraka koji su ocenjivani, kao i brojem priloženih uzoraka. Komisija još jednom podseća da je kvalitet flaširane vode izuzetno visok, kako u kategoriji izvorske vode, tako i u kategoriji mineralne vode.

Komisija je dodelila kompaniji Radenska dd Radenci Veliku zlatnu medalju za  njena bezalkoholna pića i mineralne vode, kao i tri zlatne medalje i četiri srebrne medalje, za sledeće proizvode: OAZA limeta – kumkvat, novinu u ovogodišnjoj ponudi Radenska Beauty linije; ORA od crvenog grejpfruta, ORA original, ORA sunčani egzotik, Radenska IN limeta – kupina, Radenska IN limeta – kiwano, kao i za prirodnu mineralnu vodu Radenska Naturelle.

Za Radensku su ove nagrade posebno važne, jer se pridružuju najvišim međunarodnim nagradama za kvalitet: Monde Selection za Radensku Classic Kraljevi vrelec, Radensku Naturelle i Radensku plus BodyShape. To je razlog da je Radenska u poslovnoj zajednici prepoznata kao jedna od najuglednijih kompanija u Sloveniji. U isto vreme, ove nagrade potvrđuju da vode iz Radenske, sa više od 140 godina tradicije, uvek prevazilaze granice zemlje, pa prirodna mineralna voda Radenska spada među najpopularnije u Sloveniji, ali i u širem međunarodnom okruženju. Prirodna mineralna voda iz Radenske je bila ekskluzivna voda u carskom dvoru u Beču i papskog dvora u Vatikanu.“, izjavio je g Marian Šefčovič, direktor Radenska dd Radenci, koji je, takođe, čestitao koleginicama i kolegama u Radenskoj za osvojene medalje i priznanja.

Radenska dd, saopštenje

Pročitajte još:

Prirodna mineralna voda kao sastojak slanog kakao hleba >>>

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage. Ukoliko želite da pogledate sve tekstove iz kategorije Vesti, kliknite na link: VESTI.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!