Radio Beograd 2, emisija Dionis, razgovor sa autorom knjige Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje, Miodragom Ilićem

0
400
Radio Beograd 2, emisija Dionis, 17.03.2019.
Radio Beograd 2, emisija Dionis, 17.03.2019.
Vreme potrebno za čitanje: < 1 minut

Radio Beograd 2, emisija Dionis, 17.03.2019., razgovor sa autorom knjige Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje, Miodragom Ilićem.

Konačno se kulinarska revolucija kreće retrogradno. Sve velike kuhinje zavirile su u svoja vekovna nasleđa, uz koja su generacije odrastale – bez aditiva i konzervansa, bez veštačkih boja i zaslađivača. Zato su tradicionalni recepti samo oni koji su nastali do Drugog svetskog rata jer se u domaćoj kuhinji toga doba nisu koristile industrijski prerađene namirnice.

Knjiga „Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje“ autora Miodraga Ilića, gosta u Dionisu, predstavlja riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela već i o jednom načinu života u kojem je hrana duboko povezana sa kulturom i običajima…

Odslušajte celu emisiju na ovom linku: http://www.rts.rs/page/radio/sr/story/24/radio-beograd-2/3455715/dionis.html

Autor emisije: Dijana Ivanović

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!