Radio Beograd 2, emisija Dionis, 17.03.2019.
Radio Beograd 2, emisija Dionis, 17.03.2019.

Radio Beograd 2, emisija Dionis, 17.03.2019., razgovor sa autorom knjige Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje, Miodragom Ilićem.

Konačno se kulinarska revolucija kreće retrogradno. Sve velike kuhinje zavirile su u svoja vekovna nasleđa, uz koja su generacije odrastale – bez aditiva i konzervansa, bez veštačkih boja i zaslađivača. Zato su tradicionalni recepti samo oni koji su nastali do Drugog svetskog rata jer se u domaćoj kuhinji toga doba nisu koristile industrijski prerađene namirnice.

Knjiga „Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje” autora Miodraga Ilića, gosta u Dionisu, predstavlja riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela već i o jednom načinu života u kojem je hrana duboko povezana sa kulturom i običajima…

Odslušajte celu emisiju na ovom linku: http://www.rts.rs/page/radio/sr/story/24/radio-beograd-2/3455715/dionis.html

Autor emisije: Dijana Ivanović

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!