Portal Recepti i Kuvar online svrstan u 50 najboljih sajtova u Srbiji za 2015. godinu!

POPULARNI POSTOVI

RECEPTI

TESTIVAL

Najnovije vesti portala

YouTube VIDEO kanal

Naš portal okuplja sve vas koji ste (pomalo) hedonisti.

Pronašli smo za vas korisne savete za kuvanje, a i druge kućne sitnice. Postavili smo makrobiotiku i zdravu hranu i na naš sto. Pratimo gastronomske i kulinarske novitete. Osluškujemo šta drugi govore o sebi i hrani.

Na našem stolu (portalu) ne samo da možete naći najbolje recepte, već možete i vaših ruku umeće podeliti sa svima i (po)hvaliti se ako baš vaš recept bude proglašen najboljim receptom meseca, godine

Ne treba da nam kažete da uživate u hrani, mi smo u to sasvim sigurni.

I zato se trudimo da prikupimo i objavimo najbolje recepte sa svim detaljima pripreme.

I početnicima neće biti problem da se okušaju u ovoj najcenjenijoj i najstarijoj umetnosti.

ZAŠTO i KAKO se razlikujemo? Ovo je portal koji je registrovan kao onlajn medij kod Agencije za privredne registre Srbije, a za 2015. godinu je uvršćen u 50 najboljih sajtova u Srbiji u izboru renomiranog IT magazina PC Press.

Obrazloženje žirija PC Press za nagradu TOP 50 dodeljan portalu Recepti i Kuvar online za 2015. godinu:

“Sajtova sa kuvarskim receptima na domaćem Web-u ima na desetine, a recepti-kuvar.rs se izdvojio po malo drugačijem, ličnom pristupu, korisnim savetima i kulinarskim zanimljivostima. Stranica na kojoj će svaki član jedne moderne porodice pronaći nešto zanimljivo, bila to ideja za ručak, savet o pravilnoj i zdravoj ishrani ili zanimljiva “kulinarska reportaža” iz nekog egzotičnog grada.”

Verujemo da ćete ovde pronaći baš ono što vam treba da biste postavili dobru i zdravu trpezu za vaše najmilije, a ako hoćete – i šire.

A i tehnički smo potkovani – tako da i tu dajemo sve od sebe da budemo najbolji: da vam obezbedimo najbolju online pretragu na sajtu, koja vam omogućava da pronađete upravo onaj recept koji tražite.

Tema koju koristimo, ima Fully Responsive dizajn, što omogućava kvalitetan prikaz, kako na vašem kućnom kompjuteru, tako i na tabletima, i pametnim telefonima, bez posebnih android i IOS aplikacija.

Od pravilnog i dobrog načina ishrane, zavisi zdravlje vaše porodice. Mnoge vrste bolesti su prouzrokovane lošom i nepravilnom ishranom, bilo da je nedovoljna, ili preobilna, bilo da izaziva nedostatak potrebnih osnovnih hranljivih materija (belančevina, mineralnih soli, vitamina). “ZDRAVLJE na usta ulazi”.