Recepti i Kuvar online na Instagramu - poklon za najbolju fotografiju hrane
Recepti i Kuvar online na Instagramu - poklon za najbolju fotografiju hrane

Sa željom da se predstavimo u najboljem svetlu i na Instagramu, odlučili smo da organizujemo takmičenje za najbolju fotografiju hrane.

Takmičenje na Instagramu traje do 31.05.2016. i pravila su veoma jednostavna:

  1. Napravite fotografiju hrane – Fotografija sa najviše lajkova na Instagramu će biti proglašena pobednikom i dobija poklon.
  2. Pratite nas na Instagramu – U takmičenju učestvuju samo fotografije korisnika koji prate naš profil na @recepti_kuvar.
  3. Tagujte nas na fotografiji – Tagujte na sa @recepti_kuvar i stavite hashtag #receptikuvar kada upload-ujete fotografiju.
  4. Podeli sa prijateljima – Tagujte najmanje 3 prijatelja. Time povećavate šanse da imate više lajkova i dobijete poklon!

Korisnik koji je postavio fotografiju sa najviše lajkova dobija na poklon: energetski bar sa kajsijama 150 gr + energetski bar sa urmama 150 gr. Pobednika ćemo proglasiti najkasnije do 10.06.2016.

Recepti i Kuvar online na Instagramu - poklon za najbolju fotografiju hrane
Recepti i Kuvar online na Instagramu – poklon za najbolju fotografiju hrane

Fotkajte, uživajte i srećno!

Pročitajte još:

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!