RTS Šarenica, subota 08.09.2018., predstavljanje knjige Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje
RTS Šarenica, subota 08.09.2018., predstavljanje knjige Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje

U subotu, 08.09.2018. u emisiji Šarenica, predstavljanje knjige Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje. Autor knjige Miodrag Ilić, razgovara sa Anom Babić i Slobodanom Šarencem o knjizi, starinskim jelima i kuluturi ishrane u Srbiji.

Emisija Šarenica se emituje na Radio televiziji Srbije u subotu 08.09.2018. od 09:00 – 11:00 sati.

Celu emisiju Šarenica, Radio televizije Srbije, u kojoj predstavljena knjiga Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje možete pogledati na ovom linku: https://www.youtube.com/watch?v=81jMFybJPGU

Najava za emisiju Šarenica, Radio televizije Srbije, 08.09.2018: 

U čast grožđu, u čast suncu i vinu, i trudu marljivih Župljana, ove subote Šarenica u bojama Župske berbe. Kako se u Aleksandrovcu pripremaju za ovu manifestaciju, i kuda će da poteče vinska fontana?

U goste nam dolaze Jelena Tomašević i Nikola Rokvić, pevaće nam i Ilda Šaulić, a razgovaraćemo i o veku od kraja Velikog rata. Album sećanja i projekat Spomenika junacima iz Velikog rata, o tome nam pričaju u Savezu potomaka ratnika!

Setićemo se i Mihajla Pupina, i njegovih otkrića, a saznaćete i kako su tradicionalna jela domaće srpske kuhinje sačuvana od zaborava, u jednoj knjizi!

Sa glumicom Anđelom Jovanović pričamo o novoj sezoni Vojne akademije!

Subota, 8. septembar RTS1 9-11

Urednica emisije: Aneta Ivanović
Voditelji: Ana Babić i Slobodan Šarenac

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!